Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Тодор Марев: Черно море ще изненада ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 10:50 / 12.09.2014Коментари (0)815
© Bulphoto
Вълнуващ двубой между Черно море и ЦСКА очаква легендата на моряците Тодор Марев. Според него варненският тим върви нагоре след завръщането на Никола Спасов на треньорския пост.

"Не мога да коментирам назначението на Спасов, но е факт, че Черно море тръгна нагоре, откакто той пое отбора. Напипа оптималния състав и в момента нещата са положителни. Отборът върви във възходяща линия, излезе от тази миникриза. Ще стане много интересен мач с ЦСКА и предполагам, че след края му публиката ще бъде доволна. Очаквам Черно море да победи", заяви пред "Тема: Спорт" рекордьорът по мачове в А група с фланелката на варненския клуб.

Марев смята, че решаващо в сблъсъка ще бъде желанието за успех. "Този, който иска повече победата и я преследва с всички футболни средства, той ще спечели. Очаквам и интересен треньорски дуел. Предполагам, че и двамата наставници ще заложат капани в търсене на изненада, макар отборите да се познават много добре. Стойчо Младенов е много сериозен треньор. С голям опит, преминал през много битки. В момента обаче Черно море не отстъпва игрово на ЦСКА, въпреки че армейците са първи в класирането, а моряците са доста по-назад. Този, който има повече воля, той ще спечели срещата", каза още бившият железен защитник.

Според него настоящият състав на Черно море има сили да се пребори за място в първата шестица. "В момента нещата в отбора вървят в правилната посока и мисля, че мястото на отбора е именно там - сред първите 6. Конкуренцията обаче е сериозна. Според мен футболът ни направи голяма крачка напред. Аз съм положително настроен за развитието му. Водещите тимове правят нелоши игри. В момента има доста отбори, които вървят добре", допълни Марев.


Още по темата: общо новини по темата: 16
15.09.2014
14.09.2014
14.09.2014
13.09.2014
13.09.2014
13.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: