Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
ЦСКА ще спира лоша серия на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 09:27 / 13.09.2014Коментари (0)983
© Bulphoto
ЦСКА излиза днес на "Тича" в опит да спре черната си серия от 7 поредни мача без победа на този стадион. Негативната поредица за червените започна след победата им с 2:0 през про­летта на 2008 година и продължава до днес. Мо­ментът изглежда повече от подходящ, за да може ЦСКА да счупи прокобата "Тича" и да поеме с пълен напред в преследване на 32-ата си титла.

Стойчо Младенов няма съществени проблеми пре­ди двубоя във Варна. Отпа­дането от групата на Апос­тол Попов заради контузия няма да доведе до сътресе­ния в линията на защитата. Напротив. Очаква се с включването на Венцислав Василев като десен бек ЦСКА да добие допълнител­на агресия и да е с една идея по-опасен при статичните положения пред вратата на домакините. Перничанинът отдавна трябваше да бъде наложен като титуляр в тази зона, но по една или друга причина подобно ре­шение постоянно се отлага­ше.

Защитното каре на ар­мейците изглежда дос­татъчно солидно - Василев, Илиев, Тунчев и Кукоч. Това е може би и оптималната отбранителна формация, на която може да разчита Стойчо Младенов и днес тя за първи път ще играе заед­но. С подобна конфигурация в ариергарда си ЦСКА не е из­лизал досега дори в контро­ла. Предвид немощта в ата­ка на Черно море червените не би трябвало да имат кой знае какви проблеми в дефанзивен план. Вниманието на армейския дефанзивен вал ще е концентрирано най-ве­че около нестандартния Ге­орги Божилов, който бе и ед­на от неосъщественитетрансферни цели на Стойчо Младенов преди началото на сезона.

В средата на терена сигу­рен титуляр е Стивън Сънди, а за негов партньор ще се избира между бившия иг­рач на моряците Еденилсон Бергонси и Борис Галчев. На върха на атаката отново ще е голмайсторът на ти­ма Серджиу Буш, подкрепян от втора позиция от Маркиньос. Отдясно на нападе­нието Младенов ще заложи на Тони Силва, а отляво в спор за едно място са Мили­савлевич, Луис Соарес-Платини и Антон Карачанаков. Последният е и с най-малки шансове да започне на "Ти­ча". Той заедно с Луис Соарес-Платини не тренира с ЦСКА през последните дни, след като двамата бяха ан­гажирани с националните си отбори. Именно този факт дава известно предимство на Милисавлевич в спора за титулярно място.

В Черно море си отдъхна­ха, след като двамата национали в отбора Стенио и Матиас Курьор се завърнаха здрави във Варна. През пос­ледните 10 дни те бяха ангажирани с националните отбори съответно на Кабо Верде и Мартиника. Вчера двамата се включиха в пос­ледната тренировка на от­бора преди двубоя с ЦСКА.

Както през отминали­те дни, така и заключител­ното занимание на Черно море преди днешния сблъсък се проведе на стадион "Мла­дост". Причината е, че вар­ненци искат да запазят в максимално добро състоя­ние тревната настилка на "Тича". Както е известно, тя не е от най-качествени­те, но в момента положени­ето й е прилично.

На двубоя днес се очакват малко над 7000 зрители, ка­то 3000 от тях ще подкре­пят червените.

Черно море - ЦСКА

Вероятни състави:

Черно море: Китанов - С. Александров, Котев, Станчев, Венков, Стенио, Паланков, Коконов, Райков, Божилов, Манолов

ЦСКА: Дивиш - Василев, В. Илиев, Тунчев, Кукоч, Сънди, Бергонси, Силва, Маркиньос, Милисавлевич, Буш


Още по темата: общо новини по темата: 16
15.09.2014
14.09.2014
14.09.2014
13.09.2014
13.09.2014
12.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: