Варненски отбор стана шампион на АМФЛ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 23.10.2014
766
В планинския град Чепеларе се проведе шампионският турнир на Аматьорската минифутболна лига, който всяка година среща първенците на София, Варна, Велико Търново и Пловдив. Надпреварата тази година носеше името КНК (купа на носителите на купи).

Варненският супершампион Респект, който имаше кадрови проблеми и бе само с една резерва, стартира с равенство 2:2 срещу носителя на титлата във Велико Търново - Локомотив (ГО). Във втория си двубой Респект надигра в много равностоен мач пловдивския Оазис с 1:0, като в герой на мача се превърна варненският страж Станислав Иванов.

Той извади страхотни положения, а в последната секунда на мача се разтегли до неузнаваемост, за да спаси сигурен гол в мрежата си. В третата си среща варненският първенец излезе срещу софийския шампион Хулигани, като преди срещата двата отбора бяха с по 4 точки. Респект победи с 2:1 и вдигна купата за радост на многобройните си фенове, пътуващи с отбора от Варна.

С добрите си игри Респект спечели сърцата и на местните фенове, които също деряха гърла за тях.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).