Маслара разочарован от тарторите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:05 / 27.10.2014
1004
Новият треньор на Спартак 1918 Иван Маринов бе тотално разочарован от играта и загубата от Локомотив (ГО) с 0:2 у дома, както и от представянето на тарторите на тима.

"Поставих за цел да вземем трите точки, но не я изпълнихме. Куцаме в защита, никакво движение без топка. Някои играчи направо имитираха игра в защита. Аз към тях обаче нямам претенции. Другите, на които разчитах да играят силно и да поведат тима, изневериха, но не искам да казвам кои са. Това си остава в съблекалнята", заяви Маслара. 

За "Народно дело" той каза още, че е изненадан от тактическите грешки. "Футболистите не правеха това, което се учи още в юношеска възраст. Учуден съм, че не знаят да играят персонално, в зона или смесено. Срещу Локо исках трима да действат персонално, а двама - в зона, но нищо не се получи. За втория им гол пък нямам думи. Грешката, която видях, е непростима за професионален играч. Като цяло вторият гол ни прекърши, но обезпокояващо е също, че преди първото си попадение гостите имаха три положения да открият резултата", допълни Маслара.

Днес той събира своите подопечни в 14,30 ч. на стадиона. Тренировката обаче ще закъснее, защото разборът на мача ще е дълъг. "Има за какво да си поговорим. Има неща, които не бива да повтаряме в следващите срещи, ако искаме да не продължим да сме боксова круша", завърши Маринов.

Разбра се още, че Славомир Събков ще пропусне неделното гостуване в Благоевград. Левият бек ще бъде наказан за един мач заради пети жълт картон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).