Българският лекар на Кличко: Пулев няма шанс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:27 / 11.11.2014
1225
Кубрат Пулев няма никакъв шанс да победи Владимир Кличко. Това мнение изрази българският лекар на украинеца Степан Желяпов в интервю пред "Комсомолская правда". Двамата боксьори излизат един срещу друг на ринга в събота, 15 ноември, в мач за световните титли на Кличко във версии WBA, IBF и IBO.

"Аз съм българин, фамилията ми е българска, зная езика, а предците ми са дошли в Южна Молдова именно от България. Но вече 37 години живея в Украйна, където се запознах с братята Кличко. Дълго време работих с тях и до днес се обръщат към мен за съвети. За това симпатизирам на Пулев, но ще викам за Кличко", разясни д-р Желяпов, след което даде и прогнозата си за мача.

"Мисля, че двубоят няма да е труден за Кличко. Справи се с контузията и отново е във върхова форма. Намира се в сигурни лекарски ръце, има и треньор, с който говорят на един език. Всички претенденти се хвалят, но знаем накрая как всичко приключва. Противниците на Кличко разочароват себе си и обществеността, все пак той няма загуба от 10 г. Това обаче не значи, че в тази среща няма да има интрига. Всяка битка е непредсказуема, особено в тежка категория", каза още Желяпов, а накрая добави, че Кличко ще бъде в отлично настроение, тъй като му предстои да стане баща.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).