Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Още разкрития по "черното тото": Да се стягат Коко Динев, други босове и съдии
Автор: Екип Varna24.bg 12:55 / 10.12.2014Коментари (55)1531
© Varna24.bg
Операцията по разследването за "черно тото" в българския футбол тепърва ще се разраства. Разпитът на футболистите е само началото.

Тези дни се очаква да бъдат привикани и футболни босове. Упорито се говори, че първият от тях ще е Константин Динев - доскорошният шеф на Локомотив (Пловдив).

"Всичко върви по план. Ще бъдат разпитани както собственици на клубове, така и футболни съдии. Играчите, които днес бяха привикани, са участвали в съмнителни мачове преди няколко години. Има доста събрана информация, която е изключително интересна и стряскаща. Съмненията са потресаващи и ако се стигне до доказателства, ще паднат много глави.

Няма как обаче да се правят по-подробни разкрития, докато върви разследването. Разследват се не само двубои от преди няколко години, но и такива, които са се състояли през пролетта на тази година. В момента се събират факти и за мачове в "А" група от настоящия сезон, т.е. - през есента", заявиха достоверни източници на БЛИЦ.

Те добавиха, че най-големите съмнения падат върху Локомотив (Пловдив), където "някои доста известни футболисти и хората над тях" са в полезрението на разледващите власти.

Припомняме, че през октомври Марек бе глобен с 10 000 лева заради съмнения в участие в "черно тото".


Още по темата: общо новини по темата: 32
04.01.2015
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Онова 4-4 с Витес,сега ,през трътките ще ви го изкарат!
0
 
 
Гледам днес , една седмица след содомията на село, където локомотивци плякаха кокоши трътки, депесарските застъпници са се посъвзели. Аналните болки явно са утихнали. Милите душички се надяват отборът на Пловдив - Локомотив да го няма, за да не им се налага да ги пляка пак където ги хване. Разследването за черно тото им идва дюшеш, но горките не схващат, че това по никакъв нячин няма да се отрази на Пловдивския любимец. Участието на Коковия отбор в черно тото не беше тайна за никого, така че тук новина няма. Именно това пък показва колко прави бяха истинските привърженици на Локомотив, които въстанаха и изритаха Коко от Лаута. Докато кой от жълтите депесари, крадци на шоколади и луканки, ще събере сили да въстане срещу джиджетата, които загробват за пореден път селското сдружение?
-1
 
 
Единственния осъден до сега за ЧЕРНО тото е ДИНКО ДЕРМЕНДЖИЕВ - ЧИКО. Това се случи в далечната 1984г. Чико беше треньор на Шумен и искаше да купи мача Розова долина Казанлък -Локомотив Пд. Подкупа е бил предложен за равен или победа на Розова долина . Мача в крайна сметка завърши 3-1 за Локомотим , а Чико лежа 3 месеца в затвора . След което работеше в Метални конструкции като монтажник .
+1
 
 
Канарчета, разпитват и Вълчев! Той не ви ли вкара и гол в онези шокиращи загуби от Любимец? Не бързайте да се радвате, че за нас този период е отминал, но вие сте с същото ръководство! Не че нещо ще се разкрие. Коментирайте, така поне знаем че не крадете някъде.
-3
 
 
Гнусни селяни като ви се кажат истините минуси нали ? Безработни мьрши !!! Какво стана на Баража в Овче купел ??? А предишната седмица кой си вкара автогол в 88 мин да стигнете до там ? Шеф от Своге: Баражът се реши преди седмица
+3
 
 
Кой е единствения бг отбор изхвьрлен от европейските клубни турнири ?
+3
 
 
Това се очакваше. Всички помним, че коко беше предупреден от Боко, след което се скри за известно време, за да се завърне на бял кон след падането на Боко от власт.. Но сега властта отново е в Боко и започваме да си разчистваме стари сметки.. Ще се радвам да си получи заслуженото, защото аз бях един от хилядите в Бургас, това трудно ще се забрави и прости! А на жълтите ще им кажа само, че не им прави чест да говорят, защото знаят че и те не са цвете за мирисане. И те имат своите странни мачове, със интересни резултати!!!
-2
 
 
В същото време голяма група фенове на Ботев Пловдив даваше показания за голямо количество изчезнали дъвки, шоколади и щафети суджук от квартални магазини. Очаква се същите да бъдат оправдани поради вроден дебилизъм !!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
За първи път темата за столипиновския хегемон събира повече коментари от тази на пловдивския гранд БОТЕВ.Бат Коко,ти сбъдваш мечти!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: