Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Вижте кой е любимият залог на родните участници за черно тото
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 12.12.2014Коментари (6)1355
©
3 гола в последните 15 минути. Това е бил любимият залог на родните участници във футболното черно тото, разкриха участници в разследването. Подобно развитие гарантирало печалба с достатъчно висок коефициент, но в същото време не будела основателни съмнения.

Родните футболни мениджъри и треньори обаче практикували на практика най-разнообразни похвати - брой корнери и тъчове, залагали дори и на брой отсъдени от съдията фалове. Все пак най-масови били залозите на точен резултат за края на мача или броя отбелязани голове през второто полувреме.

Масово уреждане на мачове по указания на мениджъри на водещи футболни клубове. Това е разкрила уникалната по рода си полицейска операция срещу черното тото.

"Разпитите на футболисти са само върхът на айсберга. Те трябва да кажат дали са получавали нареждания и от кого как да завършат дадена футболна среща", разкриха източници от разследването. Засега се разплитат мачове свързани с "Локомотив" (Пловдив) и "Любимец" от сезоните 2012-2013. От миналата година в полезрението са контролите в испанския курорт Марбея отново с участието на двата отбора. Там "Любимец" записа две много тежки загуби - 0:7 от ЧФР Клуж и 0:8 от Динамо (Киев). "Локото" пък падна с 0:4 от шведския Гьотеборг.

Все още се разплита схемата, по която са били уреждани мачове.

"Има скандални неща - собственици на два клуба се уговарят как единият да загуби. Босът получава 50 000 лв. за загубата, след това веднага звъни на свой човек в Австрия и му казва да заложи същата сума в долари за точен резултат 0:4. Накрая залогът се утроява или упеторява в зависимост от коефициента", съобщиха източници на "Стандарт". По тази схема вървяло финансирането и изплащането на заплати в няколко български отбора.

Парите се залагали в азиатски сайтове в Хонконг и Сингапур. Самият залог обаче се правел от Австрия и Великобритания, а не от България. "Сайтовете имат предупредителни системи, които реагират, ако започнат да се появяват голям брой или високорискови съмнителни залози. Например ако се получат заявки за български мач от България. Затова комуникацията се правела чрез приложенията за разговори по интернет.

Местният футболен бос у нас звъни на свой приближен в Западна Европа и нарежда каква заявка да се подаде. Самата печалба се изплаща на място в държавата, откъдето е направен залогът. По-късно парите потегляли към истинския си собственик в България. За подставеното лице оставали между 10 и 20 на сто от сумата.


Още по темата: общо новини по темата: 32
04.01.2015
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А бе олигофрени прости! Спрете да повтаряте мача с Гьотеборг. Той беше прекратен при 4:0 . Как трябва да ви се обясни ,че в такива случаи залози не се изплащат! На Камбуров му направете по една сочна свирка! ЛОКО ПД ЗАВИНАГИ!
+1
 
 
Абсолютни глупости, написани от някой който по-далеч от Банско не е бил. Някой в западна Европа ей так аще получи от никаде десетки хиляди долари, евро, паунд.... и ще си ги залага и ще си ги разпраща на едни и същи места... Те хората си нямат данъчни институции и пасат трева. Лаладжии, само си пълнят страницата с въздух.
+3
 
 
Този правел това, онзи онова, конкретика обаче липсва. Или изнесете точни, доказани данни, или не пишете неща, които на всеки бездруго са ясни. Това българско черно тото е като корупцията и НЛО-то - всеки говори за него, никой не го е виждал. Аз лично очаквам с интерес как ще се развият нещата, но като знам къде се намираме, съм скептичен, че ще има осъдени. Ако все пак има, нека чак тогава върху тях се сипят обиди и им се търсят последствия и отговорности . Принципът за невинност до доказване на противното често го забравяме.
+5
 
 
Какмбуров,Котев и Тунчев са разпитвани в присъствието на прокурор,а обвинения не са им повдигнати!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: