"Баските“ оцеляха и на теория във Висшата лига

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 20.01.2015
391
В Черно море БАСК си отдъхнаха, след като запазиха мястото със във Висшата лига и на теория. Това стана след домакинския успех с 3:1 над Раковски (Севлиево).

"Вече не можем да изпаднем директно, нито да играем плейаут, което ще ни даде спокойствие. В момента обаче сме трети и целта е да останем в топ 4 преди плейофите", заяви за "Народно дело" треньорът на варненския тим Юли Тупанков.

В плейофите след края на редовния сезон първият среща четвъртия, а вторият - третия. След това победителите играят един срещу друг, като спечелилият влиза в Суперлигата, а загубилият играе бараж с предпоследния в елита.

"Доволен съм, че имаме добър отбор, в който младите се справят и израстват край по-опитните. Мнозина мислеха, че трудно ще прекършим професионално селектирания тим на Севлиево, но видяхте, че го направихме", допълни Тупанков. Последният определи като възлово следващото им домакинство срещу Славия. Срещата е от 18 ч. в зала "Христо Борисов" в петък.

"Всички двубои за нас са важни, но ако вземем предстоящия, шансовете ни за четворката стават все по-реални", уточни Тупанков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).