Иван Петров кани спартаклии пред общината

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:05 / 04.02.2015
1385
Бившият футболист на Спартак Иван Петров пусна отворено писмо до медиите, с което призовава всички достойни и честни спартаклии да дойдат пред община Варна в петък в 10 часа. Както е известно, тогава започва съдбоносното за клуба общо събрание, на което ще стане ясно дали ще бъдат допуснати в УС спряганите за благодетели на Спартак италианци.

"Аз, Иван Петров, призовавам всички достойни, честни и истински спартаклии - хора, събудете се, отворете духовните си очи и вижте лицата на всички тези, които убиха нашия велик Спартак. Всички те, в името на своите лични, партийни и корпоративни интереси, отнеха радостта и мечтите на поколения деца и удоволствието на хиляди хора. Ужасно, нали! Тези, които извършиха това жестоко обществено престъпление, ме обявиха пред футболната общност за луд човек. Да, аз наистина притежавам такава доза човешка лудост, но тя е благородна, защото нося в душата си духа на Спартак и този на феърплея", пише Петров. 

Последният призовава всеки, който се смята за достоен и истински спартаклия, да дойде в петък, в 10 ч. пред община Варна. "Нека заедно единни да развеем синьото знаем на великия Спартак. Спартаковският дух ще е вечно жив!", допълни Иван.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).