Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
"Морето" продължва с двуразовите занимания, Венков се присъедини към националите
Автор: Екип Varna24.bg 13:59 / 04.02.2015Коментари (0)1067
© chernomorepfc.bg
Ден след равенството с Пандури, футболистите на Черно море продължават с двуразовите тренировки от зимния подготвителен лагер в Турция. Сутринта играчите тренираха на две групи във фитнеса, а за следобед наставника Никола Спасов е предвидил и още едно занимание.

Левият бранител Михаил Венков пък се присъедини към лагер-сбора на националния отбор в Турция за предстоящата проверка на "трикольорите" с Румъния на 7 февруари - Никола Спасов изрази задоволството си от представянето на отбора в контролите и от постигнатото до момента в зимната подготовка.

"Засега нещата вървят абсолютно по план. Условията, които ни бяха създадени, бяха отлични. Подготовката върви много добре. Всичко това ни помага да тренираме пълноценно. Естествено, вървят и контролните срещи. Момчетата всички са на разположение, имам само един контузен футболист, който всеки момент ще започне да играе. Най-вероятно ще вземе участие в последната контролна среща. Нямам никакви оплаквания от начина, по който работят играчите. Това ми е подготовка, която минава по перфектен начин", коментира специалиста.

Той е доволен от новите попълнения и най-вече от Вилиян Бижев, който по думите му може би ще бъде едно от откритията на българския футбол. "Вратарят Чанович и в двете контроли се представи положително, без много забележки съм към него. Кулибали се присъедини много късно към нас, дойде в понеделник. Записа само 10 минути в контролата, но той е в добро състояние, вижда се. Ще разчитам на него, защото е комплексен футболист. Има качества да играе във всяка позиция в отбраната, мога дори като дефанзивен халф да го използвам", заяви още Спасов.

Той поясни, че с привличането на Кулибали, на практика селекцията в отбора може да се смята за приключила. Предвид добрата подготовка и силната селекция, целта, която той поставя е постигането на три победи в оставащите срещи от редовния сезон в А група, както и продължаването напред за Купата на България, което преминава през отстраняване на "Локомотив" (ГО).

"Целта ми е да мислим за всяка среща по отделно. Накрая каквото стане - стане. Нито животът свършва, нито футболът", коментира още Спасов.


Още по темата: общо новини по темата: 87
23.02.2015
23.02.2015
19.02.2015
18.02.2015
18.02.2015
17.02.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: