Шефът на ДЮШ на Лудогорец: Обстановката във Варна е ненормална за футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:53 / 17.06.2015
1407
Шефът на детско-юношеската школа на Лудогорец Яков Папарков обяви пред Viasport.bg, че клубът ще подаде жалба срещу съдийството на Валентин Железов за реванша от четвъртфиналите на републиканското при юношите старша срещу Черно море във Варна.

Както вече ви информирахме, "моряците" елиминираха "орлите" след 3:0 в реванш с пропусната дузпа и победен гол в даденото от рефера продължение.

Папарков изрази недоволство не само от арбитрите, а най-вече от обстановката на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост.

"Не искаме да се оплакваме, загубили сме и отпадаме, рече Папарков. - Но мачът се игра при абсолютно ненормална обстановка. Трудно ми е да опиша как се държаха фенове, родители, че и някои треньори. Теренът на този стадион е необезопасен и това се случва не за първи път. Хората могат да се разхождат необеспокоявани край игрището и да правят каквото си поискат. Няма охрана. Без заграждения е пътят между съблекалните и терена. Това не е редно."

Според Папарков всичко това е повлияло и на съдийството.

"На стадион "Корабостроител" се случват неща, каквито не подхождат на юношески мач. Гостът там е поставен при крайно неравностойно положение. Нека някой да каже дали някога е имал проблеми при гостуване в Разград", добави специалистът.

Яков Папарков обяви, че детският тим на Лудогорец ще бъде пазен от охранители при гостуването на ЦСКА в сряда на реванша от четвъртфиналите на държавното при децата. "Зелените" спечелиха първата среща с 3:0.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).