Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Цветанов: Искаме да направим развитието на България навсякъде еднакво
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 25.08.2015Коментари (0)1661
©
ГЕРБ се подготвя за десетата си поредна победа не с това, че искаме на всяка цена да бъдем победители, а с това, което можем да покажем като видими резултати. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов след регистрацията в Централната избирателна комисия (ЦИК).

"Това са девет години неуморен труд на всички кметове, общински съветници, депутати и министри, които са били част от управлението на ГЕРБ и са участвали активно в политическия живот през последните години", обясни Цветанов.

Той благодари на младежката организация на ГЕРБ за това, което са направили за десети пореден път във връзка с подготовката на партията за национални избори, давайки дежурства от десети август пред ЦИК. "Това е една добра традиция, с която те искат да създадат една по-голяма активност сред младите хора и затова са толкова активни и в реалния политически живот и на ГЕРБ и на страната като цяло", коментира Цветан Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че очаква от БСП реално съревнование на политически идеи.

"В лекоатлетическите дълги бягания тези, които носят вода, не участват в състезанието" - така Цветанов коментира проявата на младежката организация на социалистите.

Цветан Цветанов посочи, че традиционно за последните два избора за парламент ГЕРБ е имала над един милион гласоподаватели. "Надявам се, че в тези местни избори с нашите кандидати отново ще имаме над един милиона гласоподаватели. Смятам, че това е една висока оценка за това, което се случва", заяви Цветанов.

"Искаме да направим развитието на България навсякъде еднакво. Искаме да бъде дадена реална възможност за развитието на региона Враца-Монтана-Видин, когато ГЕРБ вземе своето управление", категоричен бе Цветан Цветанов. Той обясни, че е важно кметовете и местната власт да бъде достатъчно силна и амбициозна, за да може да се възползва от реалните оперативни програми и средства, които дава ЕС.

"По указанията, които са дадени от ЦИК внесохме 9 999 подписа. Общо за четири дни бяха събрани над 32 000 подписа", посочи Цветанов. По думите му, от централата на ГЕРБ последните няколко дни са дали възможност от всеки един регион да има представителност в подписката, която те внесоха днес.

"Благодаря на всички структури за това, че действително в едни летни месеци, каквито са август и юли, ние работихме активно, както по номинациите, които са кметове и общински съветници, така и за всички тези процедури, които трябва да бъдат изпълнени, за да се регистрираме първи", каза той.

"Искам да благодаря сърдечно и на всички тези избиратели, които ще гласуват и когато отидем на изборите на 25 октомври молбата ми към медиите е да бъдем обективни и действително да градим едно истинско политическо съзнание. Да има сблъсък на идеи, да има предложения, които правят кандидатите за развитието на регионите и се надявам и Вие, когато отидете да гласувате по съвест, да гласувате за ГЕРБ", допълни Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб обясни, че има към седем или осем общини от общо 265, където действително ГЕРБ има общи допирни точки с "Реформаторския блок" и ще участват със съвместна кандидатура в изборите.

"Единственият областен град, в които ще се получи такава симбиоза е Кюстендил. И ние заставаме твърдо зад Петър Паунов. Знаете, че там има една добра атмосфера, където вече има широко ветрило с широка подкрепа от всички политически формации, които са център дясно. Смятам, че това е един добър политически модел, където всъщност той е успешен. На другите места, където кандидатите завършват своя успешен мандат, направиха много", заяви Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че всяка една от партиите иска да постигне някаква идентичност и резултат, които да бъде отчетен накрая на изборния процес.




Още по темата: общо новини по темата: 294
25.02.2016 »
25.02.2016 »
24.01.2016 »
14.12.2015 »
28.11.2015 »
26.11.2015 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: