Спонсор събра Григор и Маша в Ню Йорк

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:08 / 27.08.2015
1625
Григор Димитров и Мария Шарапова отново се събраха заедно. Доскорошните гаджета обаче не са подновили връзката си, а трябваше да присъстват заедно на шоу на един от основните си спонсори - "Найк". 

Събитието NYC Street Tennis се състоя на една от улиците в Ню Йорк, която бе затворена за движение. В празника участваха още куп настоящи и бивши звезди на тениса - Джон Макенроу, Пийт Сампрас, Андре Агаси, Роджър Федерер, Рафаел Надал, Серена Уилямс, Ник Кирьос, Мадисън Кийс и Южени Бушар, които си спретнаха минимачове на импровизирания корт на улицата. 

Любопитното е, че организаторите се бяха постарали да не събират в един отбор Маша и Григор, като държаха българина настрана и от бившата му приятелка Серена Уилямс. За сметка на това обаче Димитров и Мадисън Кийс играха в дует срещу Ник Кириос и Южени Бушар.

По време на фотосесиите обаче Шарапова и Григор си хвърляха тайно погледи, може би опитвайки се да разберат как се чувства другият след раздялата.

За шоуто всички настоящи тенисисти излязоха с екипите си за вечерните сесии на US Open.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).