Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Цветанов: Заедно можем да променим статуквото в Провадия
Автор: Екип Varna24.bg 09:08 / 31.08.2015Коментари (0)2899
©
Заедно можем да променим статуквото в Община Провадия, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. В присъствието на кмета на Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних той се срещна с членове и симпатизанти на партията в Провадия. 

"Искаме бъдещ кмет с добра администрация, която да се подготви за следващия програмен период и община Провадия да стане привлекателно място за живеене, пример за другите общини от своя мащаб", заяви Цветанов и представи кандидата на ГЕРБ за кмет на града Дияна Агностева. 

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ изрази увереност, че именно кандидатът на партията може да осигури на общината промяната, от която хората се нуждаят и да открие перспективи пред Провадия през следващите 4 години. Агностева получи единодушната подкрепа и на общинската партийна структура. Тя ще председателства Общинския предизборен щаб на ГЕРБ-Провадия, който бе официално представен пред членовете на партията от депутата и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов. 

"Разчитам да се мобилизираме и със съвместните усилия на всички членове на ГЕРБ да извоюваме успех на предстоящите избори", коментира Агностева. Тя благодари на съгражданите си за безрезервната им подкрепа и обяви, че през последните дни към редиците на партията са се присъединили нови членове.

 За да подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ в Провадия, пристигна и народният представител Красимира Анастасова, която на местните избори ще влезе в кметската надпревара в родния си град Долни чифлик.

Цветан Цветанов изтъкна, че досега нито начело на Провадия, нито на Долни чифлик е имало кметове жени и припомни, че партията се гордее с дами, които са доказали своите качества. Зам.-председателят на ГЕРБ открои видимите резултати при управлението на Йорданка Фандъкова в София и успешната работа на Цецка Цачева в качеството й на председател на Народното събрание. 

"Само за година и половина Иван Портних успя да привлече за Варна 300 млн. лв. Морската столица доби коренно различна визия - градът е преобразен. Убеден съм, че с активната работа по европроекти това може да се случи и в Провадия", категоричен бе Цветанов.

"Правителството на ГЕРБ никога не е деляло общините на наши и ваши", изтъкна той и напомни обаче, че Провадия не се е възползвала пълноценно от това. 

"ГЕРБ е системна партия, която има организиран политически живот и е доказала това през годините, спечелвайки девет поредни национални избора", посочи в заключение Цветан Цветанов.



Още по темата: общо новини по темата: 294
25.02.2016 »
25.02.2016 »
24.01.2016 »
14.12.2015 »
28.11.2015 »
26.11.2015 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: