Росен Добрев: Спартак играе с 30% от възможностите си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:19 / 13.10.2015
493
Хандбалистите на Спартак са играли едва с 30% от възможностите си в първите два мача от държавното първенство. Това заяви за "Народно дело" президентът на клуба Росен Добрев. Както е известно, вицешампионът победи на старта Локомотив (ГО) с 27:21, а във втория кръг завърши наравно като гост - 26:26, срещу другия новак в елита Левски (София).

"В тези две срещи играхме с 30% от възможностите си, тъй като отборът е едва на две седмици. Колкото и опитни да са състезателите ни, още няма синхрон между отделните звена. Трябва време за това. Ние обаче имаме хандбалисти с ярко изразени индивидуални качества и от мач на мач ще играем по-добре. Особено след като се подобри взаимодействието защита - вратар", каза Добрев.

 Последният отличи дебюта на Борислав Кобаков, който вкара 10 гола при равния с Левски. 

"Това е едно от новите попълнения, които вдигат отборната ни класа. Бил е голмайстор на световно за младежи и вярвам, че ще даде това, което очакваме от него", допълни Добрев. Запитан какви са целите им в първенството, той бе лаконичен: "Първо да влезем в плейофите, а после ще видим."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).