Литекс вади и Таско Тасков от футбола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 16.10.2015
1371
Литекс нарочи Таско Тасков. "Оранжевите" правят всичко възможно да прочетат присъдата на съдията и да го извадят завинаги от ранглистата. Главният рефер ръководи дербито на ловчанлии с Лудогорец в Разград, а "оранжевите" го посочиха с пръст като най-големия виновник за подялбата на точките.

От Литекс имаха претенции, че Тасков не е показал директен червен картон Козмин Моци от домакините, а и не приеха изгонването на капитана им Страхил Попов за нарушение срещу Андрей Препелица. След мача от клуба подадоха жалба срещу арбитъра. Интересно е, че и от Лудогорец подадоха жалба срещу съдийството, оплаквайки се заради неотсъдена дузпа за нарушение на Елтон срещу Клаудиу Кешеру.

Интересно е, че Тасков не е наказан официално от БФС, но в последните два кръга в двете професионални групи той не получава наряди. Това е показателно, че реферът е изпаднал в немилост и поне известно време ще е далеч от терените.

Известно е, че Литекс има пръст при изваждането от ранглистата на съдии, като Цветан Георгиев, Ахмед Ахмед и Богомил Маринов, както и, че издейства тежко наказание на Николай Йорданов.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).