Ислямска държава атакува белгийски футболен клуб

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 18.11.2015
1295
Хакери поразиха официалния уебсайт на белгийския футболен клуб Мехелен и поставиха на началната страница знамето на Ислямска държава. 

Всички, решили да отворят вчера сайта на 13-ия в белгийската "Про Лига", бяха посрещнати от черния флаг на ИД и послание на арабски. 

Часове отнеха на поддържащите страницата на Мехелен специалисти да скрият пропагандния екран, а достъп до сайта на футболния клуб все още няма.

Както е известно, в Белгия е въведен "жълт" код за терориристична заплаха от няколко дни, а органите на реда провеждат специализирани акции в кварталите с ислямско население в близост до големите градове в страната. 

Контролата между националния тим на страната и Испания на стадион "Крал Бодуен" също беше отменена заради заплахата от тероризъм. Именно към Белгия са основните страхове за следващ удар на ислямистите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).