Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Георги Марков:Трябва да върнат Литекс обратно
Автор: Екип Varna24.bg 09:34 / 23.12.2015Коментари (3)1337
© Varna24.bg
Щом пише в наредбата, че трябва да бъде изваден "Литекс", явно трябва да има наказание. Но аз питам друго, окей, вадим още от силните клубове и какво става с "А" група? Окей, не трябва да се правят простотии, но едно време и Лафчис извади "Левски", нали? 

За мен изпълкомът трябва да ги върне в "А" група и да им измисли друго наказание, голяма финансова глоба и отнемане на точките, но за мен никак няма да е добре, ако след ЦСКА, "Локомотив" (София) извадят и "Литекс", не е добре. 

Какво, ние накрая служебен шампион ли ще избираме? Какво ще стане нивото на първенството, някой замисля ли се? Чувам, че "Левски" искат оставката на БфС, но това си е тяхна работа, явно Борислав Михайлов с нещо ги е засегнал. Не мисля, че ще се стигне до смяна и до конгрес. 

Не това е най-големият проблем на българския Аутбол. Трябва да се наблегне на положителното на работата, да се градят школи, а не да се занимаваме с простотии и да намаляваме отборите в елита. Да, всеки греши, като сгреши някой, нали после има и прошка. Нека всички да сме живи и здрави по празниците и 2016 година футболът ни да тръгне нагоре.

спортен директор на Ботев

Още по темата: общо новини по темата: 109
11.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
03.03.2016
01.03.2016
23.02.2016
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДА, ДА.....И ТЕБЕ ДА ТЕ ВЪРНАТ В МЛАДОСТТА, КОГАТО СЪС ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ УРЕЖДАХТЕ МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ ДВАТА ЛОКОМОТИВА С КЛАСИЧЕСКИЯ ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ 3:0
-1
 
 
къде ги видя тия силни отбори в А група и в Б и във В. ама въобще къде в България има силни отбори. закривайте целият театър и като избягат лапачите на парички пуснете само българчета да играят както и колкото могат и току виж стане нещо с нашия футбол. приравнихме се с отбори от Африка и после си мислим, че правим нещо. собственици на отбори препират парички през тях вместо да спонсорират, като например Томов създал 15 фирми в които да се наливат пари за ЦСКА, но в същото време разцходите са само от отбора и накрая парите в джоба на Сашко, а отбора вън от "силните" отбори. давам този най-ярък пример, защото всички са така. спонсорират колкото да им се свалят данъците, тоест от келепир, а не от някакво пристрастие
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: