Капитанът на Черно море: Трябва да се вложим здраво в защита срещу Ямбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:22 / 22.01.2016
546
"Не смятам, че слабото представяне в последния ни мач ще се отрази негативно върху играта в предстоящия двубой с Ямбол. Цяла седмица тренираме на топло в залата на ИУ, където условията са чудесни. Мисля, че тренировъчният процес през седмицата ще даде позитивно отражение в събота", коментира в интервю капитанът на "Черно море порт Варна" Пламен Алексиев.

На въпроса как намира "Ямбол" с новия треньор, Алексиев отвърна: "След смяната на треньора отборът им тръгна нагоре. В началото гардовата им линия игра доста слабо. Сега Бочка има доста голяма роля в отбора и носи много точки. Разиграва добре с другите състезатели. Имаме момчета, които играят доста добре в защита и се надяваме да му намалиме коефициента на полезно действие. Трябва да се вложим здраво в защита. Винаги сме се борили докрай в нашата зала и се надявам да бием".

"Черно море порт Варна" приема "Ямбол" утре в мач от 16-ия кръг на НБЛ. Двубоят е в 17:00 часа в зала "Христо Борисов"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).