Клижан пребори Росол в зрелищен сблъсък на турнира в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 03.02.2016
905
Мартин Клижан е първият, който се класира за четвъртфиналите на АТР 250 турнира Garanti Koza Sofia Open. В изключително напрегнат и емоционален двубой, левичарят от Словакия се наложи с 6:3, 3:6, 7:6 (4) над Лукаш Росол след малко повече от два часа игра на централния корт в "Арена Армеец".

Двубоят между двамата беше изключително емоционален, като на няколко пъти Росол беше крайно недоволен от отсъждания на лайсмените. Това рефлектира и върху Клижан, който на свой ред негодуваше от реакциите на опонента си.

Съперникът на Клижан на четвъртфиналите ще бъде определен утре от двубоя между Тимо де Бакер (Холандия) и Андреас Сепи (Италия, №4).

По-рано през деня победа, но в двубой от първи кръг, постигна и друг от поставените в София. №8 в схемата Адриан Манарино (Франция) се справи с руснака Евгени Донской, в отделните части 6:2, 7:5. Във втори кръг Манарино ще играе с преминалия през квалификациите Мариус Копил (Румъния).

За втори кръг се класира и Даниел Брандс (Германия), който спечели дуела на квалификантите с Томас Фабиано (Италия) със 7:5 (6), 6:3. Във втори кръг Брандс ще срещне шампиона от Сидни Виктор Троицки (Сърбия).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).