Георги Попов: Сами се бихме, просто нямам думи за играта ни в защита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 13.04.2016
2295
Наставникът на Черно море Георги Попов изрази разочарованието си от играта в защита на неговите момчета при загубата от Спартак (Пловдив) с 1:2 в Елитната група до 17 години.

"Трудно се говори след такава загуба, понеже сами се бихме този мач. Поведохме, изтървахме си положенията и проиграхме мача и резултата с лека ръка. До сега не бяхме правили чак такива грешки в отбрана, но този мач се получи един тотален срив отзад в защитата", заяви специалистът.

"Позволихме да ни разиграват. Просто нямам думи за играта ни в защита в този мач. След като поведохме в резултата заиграхме без желание и без амбиция, а когато ни изравниха ние не можахме да се върнем в мача. Първото полувреме тотално го проспахме, а през втората част влязохме със желание, но след гола решихме, че сме си свършили работата и заиграхме много лековато и позволихме да ни бият, при това заслужено", каза още Георги Попов.

В неделя на "моряците" им предстои тежка визитата в столицата, където ще се изправят срещу тима на ЦСКА.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).