Кобрата: Втори път няма да разочаровам треньора си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:44 / 14.04.2016
752
Кубрат Пулев се закани да върне в реалността Дерек Чисора. Кобрата и британецът ще се срещнат на ринга в Хамбург в сблъсъка на титаните на 7 май за европейската титла в свръхтежка категория.

Мачът им ще бъде и първа квалификация по пътя към световната корона на IBF, която вече е притежание на Антъни Джошуа.

Според 34-годишния софиянец поражението на Артур Абрахам в Лас Вегас може да е довело до мисъл в Дел Бой, че и той като човек, трениран от Ули Вегнер, ще загуби.

"Може би в сегашната ситуация има и нещо хубаво и Чисора ме подценява. Но нека спокойно да го прави - в Хамбург го очаква неприятно събуждане", категоричен бе Пулев пред германските медии.

Той се зарече да не разочарова Вегнер по примера на Абрахам.

"Треньорите Ули Вегнер и Георг Брамовски вършат страхотна работа, но в крайна сметка всичко зависи от нас - боксьорите, от представянето ни на ринга. Там трябва да разберем кое работи и кое - не. Гледах загубата на Артур по телевизията, но на мен това няма да ми се случи. Няма да разочарован треньора си втори път", обеща Кобрата, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).