Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Стани Мис Национален отбор
Автор: Екип Varna24.bg 11:05 / 15.04.2016Коментари (2)529
©
Тази година ще се проведе третото издание на конкурса за "Мис Национален отбор", който ще определи следващите носителки на титлите - Мис "Национален отбор" - футбол, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" - баскетбол, които ще бъдат талисмани на националните ни отбори за следващите две години, но и не само.

Едно от момичетата ще получи уникалния шанс да представи България на конкурса "Мис Вселена", след като стана ясно, че организаторът на конкурса, Маги Вълчанова има тези права.

Именно настоящият талисман на националния отбор по футбол - Радостина Тодорова представи България на престижния конкурс миналата година.

"Радостина бе първата носителка на титлата "Мис Национален отбор", която представи България на конкурса "Мис Вселена". Нашият конкурс издържа на всички критерии на "Мис Вселена", както и победителките ни. Поради тези причини не се налага да се организира нов конкурс, който да избира момиче, а една от талисманките на националните отбори представя България на "Мис Вселена". Радостина беше първата, сега предстои да видим не само кой ще я наследи, но и от кой спорт ще е", споделя създателката на конкура, Маги Вълчанова.

През април започва записването за участие в националния кастинг. Записването става онлайн на уеб страницата на конкурса www.missNT.com чрез попълване на въпросник. На втория етап от конкурса избрани момичета ще се срещнат с организаторите и журито.

Титлата ще бъде дадена на онези момичета, които докажат в най-висока степен, че са достойни за нея.

След връчването й, нейните носителки ще започнат своята активна дейност, свързана с подкрепа на отборите, които представляват - ще пътуват заедно с тях на важни състезания, ще присъстват на домакинските им мачове и ще имат задължението да създават позитивни нагласи към тях в България и чужбина.

Титлата ще се връчва за срок от две година, след което с нов конкурс ще бъдат избирани следващите носителки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.04.2016 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: