Павел Панов: Оптимист съм, отдолу идват талантливи дечица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:21 / 20.04.2016
423
Легендата на Левски Павел Панов изрази пред медийна група "Черно море" оптимизма си за идващото поколение и сподели, че му е харесало видяното в двустранната игра по време на кампа в "Спортпалас".

"Винаги сме имали такива талантливи дечица, за това ги правим и тези кампове. Както на тази база на "Спортпалас", така се работи и в цяла България. Оптимист съм, защото отдолу идват талантливи дечица, а това се доказа и с тази среща която наблюдавахме. Тези деца тепърва ще продължават да се въртят, ще ги огледаме всички, а с времето има треньори, които да ги селектират", каза Павел Панов.

Бившият национал Георги Георгиев пък похвали варненската школа и също изрази оптимизма си за този набор.

"Точно сега си говорихме с треньора Николай Кънчев, че съм оптимист, тъй като в наборът, който наблюдавам от скоро има много талантливи деца. Въпреки, че този лагер мина без играчите на "Литекс" и "Лудогорец" показа, че има талантливи деца и като добавим цялата генерация от София и Пловдив съм убеден, че това е един добър набор. "Черно море" си е сериозна школа, това се знае. Трябва да се работи с децата от по-ранна възраст, за да не изоставаме в развитието си спрямо другите страни. Нашата задача е да не изпуснем нито едно талантливо дете", добави Георгиев.

Следват кампове и в Западна България, след които идва още един в НСБ "Спортпалас".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).