Шеф на Мюнхен 1860: Имаме структура като на аматьорски клуб от България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:56 / 21.12.2016
827
Сравнение на гърба на българския футбол реши да направи йорданският богаташ и бос на германския втородивизионен "Мюнхен 1860" Хасан Исмаик. Крупният инвеститор иска да върне "лъвовете" в Бундеслигата, а в смелите му планове попада дори влизане в Шампионската лига.

За момента обаче според него клубът се нуждае от ново начало, пише "24 часа". "Част от парите, които смятам да вложа, ще отидат за структурни промени, за да може работата да тръгне в правилна насока. В момента "Мюнхен 1860" няма структурата на германски втородивизионен клуб, а на клуб от III лига на България", обяви пред немските медии Исмаик.

Едва ли положението е точно такова, но той явно се е стремял да направи стряскащ паралел. Йорданският бизнесмен иска да строи нов стадион за "лъвовете".

На сбирка с представители на фенските организации той обяви, че е готов първоначално да инвестира 100 млн. евро. Исмаик вече започна с големите промени, привличайки треньор със солидна визитка. Това е португалецът Витор Перейра, който е водил "Порто", "Олимпиакос" и "Фенербахче".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).