Сватбата на наш национал събра футболния елит на страната

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:21 / 30.12.2016
1532
Халфът на националния отбор и бивш футболист на Локо (Пд) Стефан Велев и красивата му приятелка Кристина се венчаха на изискана церемония в столичен ресторант. Тържественото събитие събра под един покрив футболния елит на България.

Тон на веселбата даде бившият съотборник на Стефан в "Левски" - Пламен Димов, който сега защитава цветовете на казахстанския "Алтай". Бургазлията показа, че няма тайни нито в родните, нито в сръбските, а още по-малко в гръцките танци. До него светеше нежната му половинка Благовеста, с която анонсираха, че могат да чуят Менделсон още през лятото.

Младото семейство бе поощрено с пожелания за много деца, щастие и радост от кумовете - защитникът на Локо (Пд) Димитър Везалов и съпругата му Маринела.

Като истински плеймейкър се изяви и националът Мишо Александров, който присъстваше на събитието с любовта на сърцето си Дени и малката им дъщеричка.

Целият отбор на пловдивското "Локо", начело с Александър Тунчев и Кирил Котев, подгряваше веселбата, която продължи до малките часове на нощта преди Рождество Христово.

Колорит на дансинга привнесе и железният бранител Иван Иванов, който получи овациите на Пламен Илиев-Пацо Тигъра, Александър Тонев и Валери Домовчийски.

Източник: Блиц



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).