Видео: Кобрата спука от бой Кевин Джонсън

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:55 / 28.04.2017
1778
Кубрат Пулев спечели безапелационно Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Най-добрият наш боксьор победи по точки в 12-рундов мач американеца Кевин Джонсън в препълнената зала "Арена Армеец" в София.

По този начин Кобрата си осигури мач за световната титла в свръхтежка категория. Негов съперник ще бъде победителят от утрешния мач на стадион "Уембли" в Лондон между Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Пулев започна предпазливо двубоя си срещу Кевин Джонсън и в първите 4 рунда сякаш предимството бе за американеца. След това обаче настъпи обрат и Кобрата спука от бой своя съперник.

Само безбройните клинчове с наведена глава спасиха Джонсън от нокаут.

С успеха Кубрат Пулев увеличи актива си на 25 победи (13 с нокаут) от 26 мача при професионалистите.

Единствената му загуба е с нокаут от Владимир Кличко.

Преди мача на Кобрата по-малкият му брат Тервел Пулев записа трета убедителна победа, след като нокаутира в третия рунд поляка Якуб Войчик.Вижте репортаж от победата на Кобрата в прикаченото видео!

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).