Ето кой ще е съперник на Кобрата за световната титла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 16.05.2017
1509
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, потвърди, че Кубрат Пулев може да се бие за световната титла с Карлос Такам (Камерун/Франция). Двамата боксьори са съответно втори и трети в ранглистата на Международната боксова федерация.

Техният мач може да стане реалност, ако организацията отнеме титлата от Антъни Джошуа, при положение, че английският нокаутьор играе реванш с Владимир Кличко.

"Ние ще поискаме да бъде направено изключение от мача с официалния претендент, но всичко ще зависи от Международната боксова федерация - сподели Хърн, цитиран от Блиц.

"За нас е много важно дали "Зауерланд" ще протестират. Ако титлата на Джошуа бъде отнета, тогава Пулев ще се бие с Такам за вакантния пояс. "Зауерланд" няма да протестират. През цялото време комуникирам с Кале Зауерланд. Уверен съм, че ще оправим нещата. Предполагам, че Кличко ще иска реванш. Вярвам в това."

Хърн потвърди, че реваншът с Джошуа най-вероятно ще бъде в края на октомври. Той подчерта, че има вариант срещата да бъде през декември. Тогава дестинациите за шоуто ще бъдат Лас Вегас, Китай или Дубай.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).