Спортисти от Варна доминираха в параолимпийски турнир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 07.07.2017
1218
Близо 100 състезатели от страната и чужбина взеха участие в национален параолимпийски турнир "Варна 2017", който се организира от дирекция "Спорт" към Община Варна, Българската параолимпийска асоциация и със съдействието на варненските спортни клубове за хора с увреждания.

Състезателите си оспорваха медалите в два вида спорт - тенис на маса и голбал. В надпреварата по тениса на маса, участниците бяха разделени в няколко групи според степента на увреждане.

Комплексен победител в турнира е СК "Никея" Варна, на второ място е СК "Ямбол" Ямбол, след тях се класира СК "Траки" Пловдив.

В международния турнир по голбал, златните медали отидоха при "Болид" (Сф), следвани от отбора на Гърция - мъже. На трето място се класира отбора на "Витоша" (Сф), а след тях се нареди отборът на "Атлант"(Вн).

На церемонията по награждаването председателя на БПА Илия Лалов връчи благодарствен плакет на Община Варна за добрата организация и успешното провеждане на турнира.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).