Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Илиан Илиев: От тримата на проби ще остане максимум един
Автор: Екип Varna24.bg 10:11 / 01.02.2018Коментари (1)5935
© ПФК Черно море
Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен както от целия лагер в Турция, така и от двата мача, които тимът му изигра вчера.

"Така бяхме предвидили, че днес да се изиграят две контроли от по 90 минути, в които да излязат два различни състава. Имаше добри моменти, имаше и не толкова добри. Видяхме желание в момчетата. Радва ме, че тези, които почнаха да играят, с изключение на Ертан, се натовариха по 90 минути, независимо от резултата. Първият мач днес беше по-различен. Ние си владеехме инициативата, но след изгонването на Хасани, нямахме човек и се наложи да влезе контузен, само да маркира. Там вече с човек по-малко дефакто играхме. С повечето от младите играхме. Неприятно е, че загубихме от Дунареа, но идеята беше да се играят пълни 90 минути, защото като дойде първенството не можем да правим по 10 смени на полувремето. Това, което замислихме, стана", коментира той.

Запитан дали съставът от втория мач вчера ще е основният за старта на пролетта, той отговори:

"Има още повече от две седмици, не може да кажем нищо. Дай Боже тези, които са контузени, като Мартин Костадинов, Минков, Зехиров и Дани Кики, да се върнат до няколко дни. Защото така ще имаме повече опции, тъй като днес ги нямахме. Да, някои от тези, които играха, са в добро кондиционно състояние, не толкова игрово. И предвид натоварванията, които направиха, нормално да са им тежки краката. Този брак, който се получава когато държим топката, може би когато сме по-свежи няма да го има. Надявам се да е така, защото знаем качествата на футболристите. Получиха се нетипични технически грешки, които ни принудиха да правим излишни пробягвания при контраатаките на противника".

Илиан Илиев говори и за съперниците в Турция:

"По време на целия лагер не сме избирали отбори, за да трупаме самочувствие. Играхме със силни съперници".

Специалистът коментира и дали футболистите, които са на проби, остават:

"Вижте, няма да е коректно, ако го кажа първо на вас, а не на самите играчи. Със сигурност ще се съберем сега треньорите да помислим, тъй като имаме още два дни тук. Предвид на това, че от тримата играчи, които са тук, максимум един ще остане, със сигурност ще търсим още футболисти".

"От лагера съм доволен, тъй като това, което бяхме предвидили, го изпълнихме. С изключение на един ден, когато валя доста дъжд. Изключвам тези неприятни контузии, които се получиха точно заради обстоятелствата - бяхме принудени да направим тренировки във фитнеса, които не бяха предвидени. От обема на работа като цяло съм доволен, както и от функционалното състояние. Остава да продължим да работим вече играчите да са по-бързи, което ще търсим в следващите 20 дни", завърши специалистът.


Още по темата: общо новини по темата: 61
18.05.2018
18.05.2018
17.05.2018
10.05.2018
08.05.2018
26.03.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Важното е че Илиан си е извадил изводите от контролните срещи и ще чакаме да видим новото лице на моряците след подновяването на първенството. Успех момчета!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: