Млади синхронистки от Москва пристигат за турнира "Водна Лилия" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 19.06.2018
3642
Млади синхронистки от Москва пристигат на международния шампионат  "Водна Лилия" във Варна през юни. Три варненски клуба ще са домакини на турнира. Състезателките по синхронно плуване от клубовете "Аква Спорт“,  КПС "Торпедо“  и "Албатрос 2001“ ще се надпреварват с представителките на два тима от Москва.

Десетки момичета на възраст от 7 до 15 години ще демонстрират умения, грация и красота. Публиката ще наблюдава соло изпълнения за деца, соло в младша група, дуети, ансамбъл и комбо.

Галина Андонова, треньор от КПС "Торпедо“, приветства идеята за състезанието.

"Варна е един от центровете за артистично плуване в България и би трябвало през лятото да има такива прояви. Децата трябва да имат и други изяви освен националното първенство", смята тя.

"Варненските клубове  са на високо професионално ниво и заслужават да бъдат домакини на такива състезания. Сега можем да видим красотата на този спорт в морската столица ", казват организаторите.

Турнирът ще се проведе на 24 юни от 11 до 16 ч. в ПК "Приморски".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).