Гришо шокира след загубата на "Уимбълдън": Мога да бъда номер 1

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:25 / 03.07.2018
2062
Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи любопитно изказване на пресконференцията след вчерашната си загуба от Стан Вавринка в първия кръг на турнира от Големия шлем - "Уимбълдън".

Ето какво заяви Гришо пред представителите на медиите:

"Със сигурност не съм щастлив да загубя в първия кръг на Уимбълдън. Не мога да се сетя кога за последен път ми се случи подобно нещо. Все още съм шокиран, но трябва да го приема, предполагам".

"Не знам какво ще предприема.С всяка година ставаш все по-добър и по-добър. Ставаш номер 3 в света. Каква е следващата стъпка? Мога да бъда номер 1. За мен, това са стъпките, които правят най-голямата разлика".

"Мисля, че едно от хубавите неща сега е, че ще мога да си почина, да оставя ракетата за известно време. Малко прекъсване, мисля че не би могло да навреди на никого. Най-важното е да остана позитивен. Това е абсолютно най-тежката задача. Да знаеш, че си отпаднал, да гледаш мачовете по телевизията няма да е лесно. Но ако беше лесно, това нямаше да е тенис".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).