Официално: Кубрат Пулев срещу Джошуа още догодина!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 06.11.2018
6353
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново посочи Кубрат Пулев като един от следващите съперници на световния шампион по бокс на IBF, WBA и WBC. Българинът се утвърди като задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация след победата си над Хюи Фюри.

"Антъни ще проведе защита срещу Кубрат Пулев, но първо трябва да проведе задължителната защита на титлата на WBO, което най-вероятно ще стане срещу Дилиън Уайт. Аз отново казвам, че предпочитам следващият противник да е Дионтей Уайлдър. Но нужно е да се съобразим с Пулев и той ще получи своята възможност в края на 2019-а или началото на 2020 година", заяви Хърн пред FightNews.

"В момента е нужно първо да се проведе защитата на пояса на WBO, a след това - на IBF. Трябва да се отбележи, че битка за обединяване на титлите има предимство и задължителни защити може да се отложат заради нея. Ако Фюри спечели срещу Уайлдър, то въпросът от само себе си ще се реши, защото Уайлдър ще има право на реванш.

Аз като патриот искам Фюри да спечели, но за кариерата на Антъни ще е по-добре да се изправи срещу Уайлдър - той е нашата основна цел. Ако се насочим към американския пазар, със сигурност ще потърсим битка с Джарел Милър. Двубой срещу него ще ни позволи да приберем и редовната титла на WBA, но все още нищо не е сигурно за Америка", допълни Хърн, цитиран от btv.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).