Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Наш тенисист с голям успех в Германия
Автор: Екип Varna24.bg 10:41 / 12.11.2019Коментари (0)2162
©
Спонсорираният от Албена тенисист Златан Палазов се наложи над германеца Делф Гоолке със 7:6, 6:4 във финалния мач от турнира на Тениссъюза на Берлин-Бранденбург, който се проведе от 8 до 10 ноември в немската столица. Благодарение на победата българският тенисист вече е в топ 100 на немските професионални тенисисти.

Златан Палазов е роден през 1999 година в град Пловдив. Първите си турнири той печели още като част от юношеския тим на Тенис клуб "Локомотив Пловдив“. Тогава негов треньор е Джем Байрам. През април тази година друг тенис треньор – Илия Атанасов, го представи пред съгледвачите на берлинския отбор Rot Weiss по време на техния тенис камп в Албена и така младата надежда стана част от техния отбор.

Албена, и в частност дъщерният туроператор Фламинго Турс, базиран в Германия, спонсорира участията на Златан Палазов. Той с гордост носи екипа си, на който стои и логото на Албена – така комплексът се превръща във все по-популярна тенис дестинация на европейско ниво.

На територията на ваканционното селище има отлично поддържан, модерен тенис център, оборудван с 19 открити и 3 закрити тенис корта. Оборудването и удобствата отговарят на изискванията на Международната федерация по тенис за организиране на международни тенис турнири.

Комплексът разполага с професионални треньори по тенис, който предлага отлични условия за организиране на турнир, лагери и състезания от различен тип. Сред основните партньори на Албена е Dreisam tennis academy - немско тенис училище за професионални и хоби играчи. Всичко това позволява на комплекса да посреща тенисисти от април до ноември и да се възприема като сериозна дестинация за упражняване на световния спорт.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: