БФС с много важно напомняне към аматьорските отбори

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:54 / 08.05.2020
1739
Българският футболен съюз е изпратил регулярно писмо до отборите от Трета и Четвърта лига, които искат да се изкачат едно ниво нагоре, че трябва да бъдат изрядни с документацията си. Клубовете, придобили право да играят в Трета лига, идващи от четвърта, както и влезлите в "А" областните групи, трябва да се лицензират в Министерството на младежта и спорта с подаване на съответния набор документи чрез ОС на БФС в съответния град.

Както е известно, БФС реши да прекрати първенствата в третото и четвъртото ниво на футбола, като няма изпадащи в съответните групи. Желанието на централата е отборите, които ще направят една крачка нагоре, да бъдат изрядни поне в документацията си и да са лицензирани като спортни дружества.

Най-трудно ще стане попълването на Югоизточната Трета лига, където изпада отборът на Поморие, а кандидатите за влизане за момента не са малко. От друга страна и тимът на Ботев (Гълъбово) може да се свлече в Трета лига, тъй като не е подал документи за професионален лиценз.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).