Лили Иванова: Не ми бройте мъжете, обичала съм само веднъж!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:54 / 02.03.2020
3715
Голяма любовна драма крие в живота си Лили Иванова. Естрадната прима неведнъж е казвала, че един е бил мъжът на живота й, независимо, че има няколко брака зад гърба си.

Единственият й мъж обаче си остава Иван Пеев, който именно я превръща в истинска певица.

"Не ми бройте мъжете, обичала съм само веднъж.", казва по този повод примата. Случката е отпреди години, когато за сърцето й се борят Здравко Радоев и покойният вече Иван Пеев.

Именно Здравко запознава в Белград Лили с Иван Пеев, който е негов приятел, колега и партньор на бридж. Откъде да знае, че малката ще се влюби в него от пръв поглед и още същата вечер ще отиде в стаята му в хотела? Здравко изведнъж започва да ревнува и да й пише бележки: "Бебчо, обичам те!". Да, но Лили вече е направила своя избор.

В София тримата правят последен опит да се изяснят и Иванова да обяви своя фаворит. Лили отдавна го е направила, но това не пречи на двамата мъже почти да се сбият.

Певицата обаче успокоява страстите, а скоро след това следва и сватбата. "Никога не съжалих за този избор. Оженихме се, макар да му бях казала, че не мога да имам деца. Нямах булчинска рокля, бях в кожен костюм. След подписването нямаше и почерпка. Само бонбони. Това за мен е единственият важен брак. Другите са били само защото съм Лили Иванова", казва още примата.

Тя обаче не за първи път се омъжва. И въпреки горчивия си опит, рискува с още два брака, преди да спре да вярва във вечната любов.

"Защото аз имах горчив опит от първия си брак. С доктора - Георги Павлов, едва съществувах. В началото живеехме при родителите му в Перник и всеки ден пътувах с влака до София", спомня си Иванова в своята стихосбирка. През това време претърпява и извънматочна бременност, която води до тежка операция и неспособност да роди деца след това.

"Зима, дъжд, сняг, кал, а аз с моя ръст от 1,56 и 46 килограма обувах галоши и отивах с две кофи на 30 метра от къщата, за да ги напълня с вода от чешмата и да пера на ръка, защото пералня нямаше. В това време свекървата все дуднеше, че еди-коя си в махалата била висшистка, че друга била родила, че всички са се хванали на работа, а не гонят вятъра. Така издържах повече от две години, докато един ден не казах: "Дотук"! Никога в живота си не съм се оплаквала, а и не обичам да го правя. Съветът ми към хората е - не се оплаквайте, опитайте да промените положението, другото е безсмислено", казва още изпълнителката.

Малко по-късно в живота й се появяват и други мъже, сред които и Янчо Таков. "Имаше сигнали, които не разчетох. Сватбата ни започна с лоша поличба. Людмила Живкова, която ни беше кума, забрави букета. Искаше да се върнем, макар да не сметнах, че е толкова важно. Когато се отправих към стълбите, усещах, че не искам да стигна до края, но вече беше късно. После си спомних думите на Ванга: "Аз ти казах да не се жениш повече. Не ме послуша, ке си трошиш главата", спомня си примата.

Следват връзки с Асен Гаргов, Чочо Владовски, Личо Стоунса и други. Но Ванко Пеев остава голямата й любов. Неслучайно на погребението му преди две години Лили изпраща огромен букет цветя. "За любовта ми", гласи надписът им, пише още "ХотАрена".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).