Луна хвърли бомба! Била любовница на министър?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:45 / 29.12.2019
2464
Луна е започнала да описва живота си в книга. Скандалната блондинка е категорична, че в мемоарите си ще бъде болезнено откровена за всичко, през което преминала, и веднъж завинаги ще сложи край на дилемата от какъв произход е семейството й, както и с кои мъже е деляла една постеля.

Нуждата да седне над белия лист Луна изпитала преди 3 години, след смъртта на майка й Стоянка. В дните на траур блондинката постоянно се връщала в спомените си от детството, разглеждала пожълтелите семейни албуми и изведнъж в главата й се зародила идеята, че тя трябва да опише живота си в книга. 

"За мен е казано и писано толкова много от трето лице, че е крайно време вече аз самата да напиша цялата истина. Не исках да използвам компютър, заради което започнах да записвам спомените си ръчно, в един много хубав тефтер. Пиша неподредено, но вече съм говорила с редактор, който ми е дал насоки и ме успокои, че на финала заедно ще систематизираме всичко", споделя за творческия си процес изпълнителката на "Тук-там". 

В автобиографичната си книга Луна се зарича да бъде напълно откровена. Без да се притеснява от миналото си, тя ще разкрие за условията в които е израснала, по какъв начин е живяло семейството й, както и първите й стъпки в кариерата й. Блондинката ще отдели и специална глава за името, произхода и рода си като е решена веднъж завинаги да сложи край на спекулациите дали е от български или турски произход. 

Луна разкрива обаче, че пиронът на мемоарите й ще бъде откриването на завесата в спалнята й.Изпълнителката е готова да разкаже с подробности за бурните си афери с различни мъже – политици, министри, милионери и бизнесмени, като се зарича да не спести ни едно име. На въпрос дали ще има пасаж за последния й любовник – младия Горан, тя отсича: "А, не – твърде незначително място е заемал в живота ми". 

Певицата е убедена, че биографията й ще пожъне огромен успех, заради контраста на живота й – мизерията и бедността в детските й години противопоставени на лукса и изобилието от пари в момента. Ексцентричната Луна дори се осмелява да сравнява бурния си живот с този на Мерилин Монро, като нашенката загатва, че също е живяла така лудешки и е имала афера с топ-политик, пише Уикенд.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Форм...
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).