Силвия Кацарова отново се събра с младия си съпруг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:22 / 25.02.2020
3291
Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младия й съпруг Любомир продължава след кратко прекъсване. Близки до естрадната звезда издават, че тя отново се е събрала с втория си мъж – милионера Любомир Димитров.

Известно време двамата били разделени, а като причина за временната им разлъка се спряга аферата на бизнесмена с друга жена. В крайна сметка двамата потвърдиха, че бракът им продължава да цъфти, а след като години наред не се бяха появявали заедно в публичното пространство, Любомир изгледа от първия ред спектакъла по случай представянето на биографичната книга на Силвия в известна столична зала преди няколко седмици.

Именно той поел масрафа около организацията на цялото събитие, което приличаше по-скоро на галавечер, отколкото на литературна сбирка. По случай малкия празник елзетката получила и друг армаган от щедрия си съпруг – нов джип "Ауди“ за 100 хиляди лева. "Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива?! С Любомир много се разбираме. Спокойни сме. Винаги е до мен и много ми помага. Пътуваме постоянно. Той идва с мен и на някои участия“, коментира Силвия, която се венча за Любо на пищна сватба през 2011 г. тъкмо навършила 56 г.

Любопитно е, че двамата съпрузи на естрадната дива се разбират чудесно и нямат нищо против да споделят компанията си. Това се потвърди и по време на премиерата на книгата на Силвия, на която първият й мъж Милчо Кацаров бе сред специалните гости, а в края на вечерта държа и специално слово от сцената. Композиторът, от когото звездата има дъщеря Теди, признава, че невинаги е бил толкова широко скроен. Все пак двамата с Кацарова имали 30-годишен брак и първоначално трудно приел, че тя била щастлива и с друг мъж, пише още "Ретро".

Въпреки това продължавал да бъде сред най-близките й хора, особено в музикално отношение, тъй като Любо не разбирал от ноти и можел да подпомага проектите й само финансово. Всеизвестно е, че той е сред богаташите у нас и Силвия живее, потопена в разкош, но това не й пречи всяка година да кандидатства за социална пенсия и безплатна винетка.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).