Днес район "Младост" празнува

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:32 / 12.10.2017
1967
На 12 октомври район "Младост" ще отбележи своя празник. Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие ще бъде отслужен в Православен храм "Св.Пророк Илия" в 9.30 часа.

Празничната програма продължава в 10 часа на стадион "Локомотив", когато ще започне VII-та Общоградска спартакиада на хората от третата възраст. По традиция ще участват представителни отбори от "Младост", "Аспарухово", "Одесос", "Приморски" и "Владислав Варненчик" с капитани районните кметове. Състезателните дисциплини ще бъдат четири, а след музикално-артистичната програма общоградската спартакиада ще завърши с надиграване - ръченица и валс.

На 13 октомври (петък), в 17 часа, на сцената на летен амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост" е началото на рок концерт с участието на групите Headmaster, Sympathy и Forgot the ten.

На 14 октомври (събота), от 16 часа, в парк "Младост", най-малките жители и гости на района ще се забавляват с актьорите от Държавен куклен театър - Варна, които ще представят спектакъла "Лакома мецана" по Ран Босилек.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).