Венцислав Сивов: ВМРО няма да  позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна 

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:42 / 11.11.2021
1407
ВМРО никога няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна. От ВМРО успяхме веднъж да спрем увеличението на цената на билета, няма да позволим да се случи и за в бъдеще. Това заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител в листата на ВМРО за 3-ти МИР – Варна.

Той посочи, че днес, той и други кандидати за народни представители са се срещнали с множество симпатизанти на входа на Морската градина, които са изразили притеснение, че след изборите цената на билета за градския транспорт в града ще бъде увеличена. 

“Това няма да се случи, поне не и докато аз съм в общинския съвет. Надявам се колегите ми, общински съветници от другите политически сили да разберат, че в условия на криза и пандемия, увеличаването на който и да било разход за домакинствата ще даде сериозно отражение върху бюджета им", категоричен бе Венцислав Сивов.

Сред другите теми, които варненци са повдигнали по време на срещата си с кандидат-народните представители от ВМРО са били свързани с изграждането на втори мост над Варненското езеро, както и с ремонта на Аспаруховия мост. 

“Ремонтът на Аспаруховия мост е задължителен и силно се надявам в най-скоро време да бъдат предприети мерки, за да могат хората да пътуват спокойно по съоръжението. Мостът е изключително важен не само за варненци, но въобще за целия трафик по Черноморието. Притеснително е, че вече година не се прави нищо по него и силно се надявам, че следващото правителство ще вземе бързо решение ремонтните дейности да се възстановят, така че през летния сезон, когато трафикът е най-силен – Варна да има ремонтиран мост.

Друг изключително важен приоритет за ВМРО са довършването на магистралите “Хемус" и “Черно море". На всички ни е ясно, че икономиката върви ръка за ръка с инфраструктурата. Когато една държава има добре развита магистрална мрежа, това й дава икономическо предимство и развива регионите. А нима това не е най-важното – работеща икономика и висока заетост? Да не говорим, че ако тези две магистрали бъдат завършени, идеята за изграждането на втори мост над Варненското езеро ще бъде много по-лесно изпълнима. Нещо, за което всички варненци силно се надяват, че ще се случи, защото това би разтоварило тежкотоварния трафик в града. 

За мен важен приоритет остава и повишаване доходите на хората, защото всички виждаме, каква зима се задава,  с огромни сметки за ток, за горива, за храна, а инфлацията изяжда парите на българите.

В 44-то НС ВМРО успя да увеличи доходите на най-бедните българи, успя да въведе данъчни облекчения насочена към работещите родители и още много неща, които другите политически сили се опитаха да препишат на себе си. Това е амбицията ни и сега – високи доходи и силна икономика. 

Затова, в навечерието на изборите се обръщам към избирателите: гласувайте разумно, гласувайте за по-добрия начин на живот и изпълнените ангажименти, защото от ВМРО не даваме обещания, а изпълняваме волята на гражданите, за по-добър и спокоен живот. 

В XXI век, в 21-ва година – с бюлетина 21", заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР – Варна, с преференция 102 в бюлетината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).