Във варненски автобус: Мразя те, трябва да умреш!

Автор: Пламена Николова
Коментари (6)
10:04 / 15.12.2017
19072
Подслушан разговор в автобус: Мразя те, трябва да умреш! Читател на Varna24.bg сподели за огорчението и потреса, с което е слязъл от варненски автобус снощи, след като бил принуден да слуша разговора на девойка вероятно с бивш вече любим.

"Пътувайки снощи, около 17.30 часа по линия номер 20 в посока кварталите, бях принуден да слушам дълъг разговор на момиче, вероятно с бивш приятел, пълен с толкова омраза и заплахи, че изтръпнах...Така и не видях лицето на девойката, защото не посмях да се обърна, но думите й кънтяха в ушите ми дълго време и недоумявах как може млад човек да изрече подобни неща и да е изпълнен с толкова агресия. Не зная какъв е бил повода, но момичето започна с това, че не иска да чува и вижда въпросното момче. После му обясни, че е най-жалкия, гнусен и презрян човек. До тук добре, но като занарежда репликите: "Ти трябва да умреш, искам да умреш!" и вече ми се строи наистина прекалено. Няма смисъл да препредавам целия разговор. Споделям за случая, тъй като често ни се налага да слушаме нечия дълга тирада по неволя, докато пътуваме. Всяка вечер се налага да чуя нечия непожелана изповед или пък дълъг битов коментар кой какво ще готви, къде ще ходи или е ходил, колко са гадни колегите или подобни. Представяте ли си, ако един шофьор на автобус от ранни зори върти кормилото и е принуден да слуша подобни тиради доколко може да се абстрахира и запази самообладание. Затова според мен трябва личните разговори в обществения транспорт да бъдат абсолютно забранени или да се допускат в наистина краен случай.", сподели варненецът.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).