Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Илиан Илиев: Черно море има потенциала да бие Ботев Пд
Автор: Екип Varna24.bg 15:42 / 11.09.2012Коментари (34)999
© Ole-bg.com
Според Илиан Илиев Черно море има футболни аргументи за победа над Ботев (Пд). Специалистът е придобил актуални впечатления от състоянието на двата отбора, тъй като под негово ръководство Левски ги победи в две поредни домакинства на "Георги Аспарухов".

"От това, което видях, мисля, че Черно море има сериозни футболни аргументи за три точки срещу Ботев (Пд) на свой терен. Не се заблуждавам, че спечелихме срещу "моряците" с 4:0. Този резултат е тежък за тях, защото създадоха няколко положения, но не можаха да вкарат нито едно. 

Срещу Ботев пък поведохме с 2:0, но изпуснахме 3-4 ситуации за трето попадение. После гостите намалиха и добре че направихме 3:1. И двата отбора играха открито и за самия футбол срещу нас, което означава, че могат да направят спектакъл на "Тича", каза за "Народно дело" Илиев. 

Последният не е изненадан, че родният му варненски тим е фактор от години в "А" група, защото имал обигран състав и можещи изпълнители. "Когато Черно море няма кадрови проблеми и разполага с всичките си основни футболисти, може да се справи с всеки в елита или да му създаде достатъчно проблеми, както беше и срещу нас", допълни Илиан. 

Що се отнася до Ботев, Илиев отчете, че тръгват да правят стойностен тим и времето ще работи за тях. "Най-опасните им играчи са бразилецът Вандер Виейра и голмайсторът Иван Цветков. Двамата са в основата на всичко футболно в играта на пловдивчани. Дали съжалявам, че през лятото се разделихме с Цветков? Не бих казал. Все пак е на 33 години и ако беше останал, това означава, че талант като Антонио Вутов не трябваше да види терен", завърши Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 25
27.09.2012
19.09.2012
18.09.2012
17.09.2012
17.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
тоя пък кой беше ще ги видим в пловдив като дойдат добре че гредите ги спасиха в софия че беше пътник да си гледа отбора черно море не е сараево
-1
 
 
Прав е за съжаление...варненци имат класа и няма да ви простят!
на 12.09.2012 г.
+3
 
 
Варненците имат само два коза за тоя двубой -- 1. Картофената нива , на която се играе двубоя , и която намаля техническото превъзходство на канарите... 2. Съдиите , които задължително са хванати от ТИМ и режат гостите. Може да се добави и грубата игра , за която не бива да имаме никакви илюзии , че ще ни се размине... Всички останали ФУТБОЛНИ аргументи са на страната на БОТЕВ --- Класа, Техника , Индивидуални качества на футболистите , Треньор , Подготовка ... дори и Публика , макар двубоят да е във Варна.
+7
 
 
Синът му играе за юношите на ЧМ нормално да се натяга на варненци но поне да не засяга Ботев.Дейба и говедото лизач.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Илиян по-добре да мисли какъв ад ще го чака при бившия му отбор и да не се изказва неподготвен.
+9
 
 
Абе плешив мишок защо след мача ви с Ботев нямаше допинг тест така ги бяхте назобали,че ако имаше още 20мин. нямаше да могат да ходят след това и ако не си бяхте уредили тази мастия съдията щеше да биеш на слона чекий.Това изказване показва,че говедата ги тресе треска от Ботев чакай говедо мача във Пловдив пак ще си припомните старата песен 4:0.
+10
 
 
Черно море няма такъв потенциал!Само Ботев!
+18
 
 
ТИ КОЙ БЕШЕ ,ЧЕ НЕЩО НЕ ТЕ ПОМНЯ???НИТО БЕШЕ ФУТБОЛИСТ ,КОЙТО ДА ЗАПОМНИШ,НИТО СИ И ТРЕНЬОР!ЩЕ ГРИЗНЕТЕ ДЪРВОТО ТУК В Пловдив,А КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАШ ДА ТЪРСИШ НЯКЪДЕ БОТЕВ ДА СГРЕШИ,СТАВАШ САМО ПО СМЕШЕН!
+16
 
 
Опитвам се,опитвам се,опитвам да уважавам тренерите в бг,но не става,абе къв е тоя смешник,като футболист беше гола вода и чакаше само на интриги,виждам че и като тренер е дребна душица,не заслужава и въздуха който диша,абе как Кокала и дума не каза за нас,а тоя се скъса да плюе.... де**а и интриганта мръсен,само да дойдете тука ще ви скъсаме говеждите миризливи трътки.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: