Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Сашо Александров: Ботев Пд беше с класа над Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 17.09.2012Коментари (35)1158
© Ole-bg.com
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че тимът му е бил много по-добър от Черно море и е заслужавал да си тръгне с трите точки от "Тича".

"Ботев бе с класа над Чер­но море. Само нашите непрос­тими пропуски ни лишиха от победа. Домакините имаха своите положения, но нашите бяха много по-чисти и повече можем да съжаляваме за трите точки", каза Кривия след нуле­вото равенство.

Той отказа да коментира решенията на главния съдия Георги Йорда­нов, като заяви, че за това си има комисия в БФС.

"Искам да благодаря на нашата публика, която независимо от голямото разстояние до Варна отново ни накара да се чувстваме като домакини", заяви бивши­ят футболист на Левски.

От Ботев пък признаха, че нямат никакво намерение да се разделят с една от звездите си Вандер. Бразилският нападател е бил наблюдаван от скау­ти на Лудогорец в първите кръгове. От клуба обявиха, че цената на 24-годишния брази­лец е около 1 милион евро. Та­кава сума пък може да си позво­ли единствено чуждестранен клуб.


Още по темата: общо новини по темата: 25
27.09.2012
19.09.2012
18.09.2012
17.09.2012
17.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Сашо кажи и останалата част от истината за съдийството на оня мърхел Йорданов. А тия дето се точат за наш футболист да приготвят пачката, иначе - на канала за пиявици.
+1
 
 
Според мен много се взехте на сериозно и много рано започнахте да критикувате. Лека полека, във футбола нищо не става за един ден.
+9
 
 
Целите пред отбора за този сезон са: да играем нападателен футбол, с който да радваме феновете. Действително, че това не е достатъчно, за да бъде такъв отбор "голям". Необходими са и всички останали неща, които споменават предшестващите коментатори. Но пред нашия клуб не е стояла такава цел - изграждане на голям отбор веднага. Върви се към постепенен растеж, като първи етап е изграждането на нападателния стил. Това е политика, съобразена с финанси, време, и други ресурси.
+3
 
 
Съгласявам се на 100 % с forever 1912 и казвам че за да сме голям отбор се искат победи не само като домакин ами и като гост, при това не по-малко на брой от домакинските такива. Проблема според мен при нас идва от слабата ни организация в защита. И това не е проблем от вчера, а по принцип най-големия ни проблем в историята. Всички искат да сме играели красиво и нападателно навсякъде. Да ама срещу по-силен или изравнен отбор при гостуване това си е живо самоубийство. Смея да твърдя че гледам доста европейски футбол от водещите първенства на Европа и има немалко примери за отбори които навън печелят много повече точки отколкото като домакин. Най-пресния пример за това е хита в евротурнирите в последните години - БАТЕ Борисов. Друг такъв отбор беше Алавес в испанската Примера и т.н. С какво се характеризира играта на тези отбори. Те нямат някакви извънземни играчи в съставите си, нито пък имат някакво много мощно и силно нападение. Силата на тези отбори е добрата организация на игра в защита, и напред 1 гол да вкарат само им стига да успеят да го задържат до края на мача, че и да накарат противника си да се открие и да им вкарат още. Незнам как трябва да стане но заздравим ли си защитата, дори и да не играем красиво и нападателно, 3-те точки пак ще са за нас. Крайно време е да се научим да даваме титлата "морален победител" на съперниците ни, стига вече само ние сме я носили. Трябва да се научим да практикуваме различни стилове на игра, в зависимост от съперника ни. Стига с това "ако играем нашата си игра няма кой да ни спре". Има кой да ни спре. В съвременния футбол всичко е тактика и нагаждане към противника. След като ултранападателната Барса не може да победи Челси с 10 човека и червен картон и дузпа, значи са им хванали цаката и на тяхната игра. В домакинските мачове както играем е добре, ама навънка трябва промяна в стила, и да се научим да сменяме темпото на игра, когато трябва. Не са лесни тези работи, но с годините се усъвършенстват ако се работи правилно. Преди 3 седмици заведох чичо ми на мач на Ботев, а той си е голям ботевист от поколението от 80-те години, но след падането на комунизма спря да ходи. Та на мача с Черноморец се чудеше как с 2 положения сме вкарали 2 гола, а Черноморец са направили 5-6 чисти положения от които и 1 гол не са вкарали, и продължава да обяснява как едно време поколението от 80-те е създавало по 20 положения в мача от които е вкарвало само по 2-3- гола. Обяснявам му как футбола се е изменил много от тогава и как не е необходимо вече в 90 % от времето да държиш топката за да спечелиш мача. 1 положение да имаш и да го вкараш и ако имаш добре организирана защита, да си запазиш преднината. Такава трябва да ни е тактиката и играта при гостувания.
+13
 
 
Мрънкалниците да вадят 10 млн за селекция и заплати и да ни правят шампиони. Някои хора доста са се замозабравили.
+11
 
 
някои наши фенове са доста недоволни от x.....като гости.....нали не очаквате да бием Barcelona тази година???
+17
 
 
Този отбор е изиграл само 5 официални мача.Играе нападателно и красиво,но се иска пълен синхрон за нещо по-голямо.Нека не бъдем максималисти.Във Варна се играе трудно,да не говори пък за Герена.Нямаме лоби във БФС и това се отразява на съдийските решения.Иска се време за да се обиграе отбора.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 17.09.2012 г.
+3
 
 
Каква класа бе хора. От 2 гостувания само 1 точка. Още много трябва да се работи в тази насока.
0
 
 
Извинете моята некомпетентност г-н Кривия,ама мен това че сме били с класа над другия отбор и сме изгубили 2 точки мен лично не ме грее,ама въобще!!!Научете момчета да почнат да побеждават и на вън,нахъсвайте ги,стига сме били домакински отбор,както в миналото,така и сега,вярно е че на нашия стадион всички са под ножа,ама навън да губим точки от смешни отборчета за мен лично ще е неприемливо !!!
-28
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: