Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Легенда на Ботев Пд: Ермес Паломино ме разочарова
Автор: Екип Varna24.bg 12:01 / 18.09.2012Коментари (5)913
© Ole-bg.com
Разочарован от изявите на нападателя на "Черно море" Ермес Паломино срещу "Ботев" (Пд), остана Георги Славков-Бенкса. Носителят на "Златната обувка" за 1981 година изгледа двубоя на "Тича" в компанията на друга легенда на родния ни футбол - бероеца Петко Петков.

"Честно казано, не познавам добре "Черно море". Но бях чувал, че чужденецът с №9 (бел. ред. Паломино) е интересен играч, и ми препоръчаха да го наблюдавам. Той обаче ме разочарова. Не защото изтърва най-чистото положение за своите. За 90 мин не можа да си намери място на терена. Движенията му изобщо не са правилни. Не влиза в комбинации, нито търси двойни подавания или разигравания на малък периметър. Не се и открива, за да отваря пространства за другите", каза за "Народно дело" Славков.

Запитан как видя "Черно море", той бе лаконичен: "Добре подредени на терена, стремяха се да играят правилно, но това не бе техният мач. Явно са напрегнати от малкото точки и голове. От друга страна пък в първите 5 кръга срещнаха един от най-силните в групата. Като цяло съм убеден, че варненци имат по-голям отборен потенциал и им желая да го реализират."

Славков допълни още, че очаквал по-голямо качество от двубоя на "Тича", но вместо това се получила среща за българските стандарти - предимно битка и борба. Жоро изрази също задоволство, че родният му "Ботев" (Пд) най-после е тръгнал по правилния път.

"Случихме на собственик, който инвестира в база и клуб, и трябва да използваме максимално неговите възможности. Не са прави обаче тези, които искат да атакуваме титлата още този сезон. Рано ни е. Първо е необходимо да си подредим къщата, която бе разрушена в последните години. Рано е също и за анализи на играта ни. Съставът още не е обигран, а стилът не е избистрен. Но с финансовата ни мощ, с оглед на другите съперници и развитието на първенството ще се борим за евротурнирите", завърши Славков.


Още по темата: общо новини по темата: 25
27.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
17.09.2012
17.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Това се казва професионален коментар!
+2
 
 
Бенкса бе един фамозен футболист- ляв крак, десен крак, глава, фалове също изпълняваше страхотно, спечели и Златната обувка- разбира се с помощта на страхотните си съотборници по това време.Като личност и взаимоотношения винаги обаче е бил труден за общуване и комуникация! В най- трудните моменти на отбора, когато Бакалов, Коцето и Пачев се мъчеха да направят нещо и обраха негативите, той се скатаваше и не взимаше никакво отношение към ставащото в Ботев. Сега знаем, че всички искат да са в отбора или около него!!!
+8
 
 
Жоро Славков (Бенкса) е за мен най-големият играч на Ботев,а Чико, Гунди и Магьосника са след него. Макар да бях много малък,когато той играеше в Ботев,помня,че около него имаше някаква харизма,която привличаше хората. Мисля,че от него би имало много повече полза в ръководството на клуба,отколкото от К. Костадинов.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: