Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Гонзо призова играчите: Бийте ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 09:44 / 03.11.2013Коментари (0)910
© Bulphoto
Нормално е като левскар този мач за мен да има друг заряд, каза още Гонзо
Треньорът на Черно море Георги Иванов ще гони първа победа със своя тим над ЦСКА. В досегашните 2 мача, в които той бе начело на тима от Варна, възпитаниците му загубиха с 2:3 и завършиха 0:0 срещу армейците в София. 

"Нормално е като левскар този мач за мен да има друг заряд. Все пак сега работя за Черно море и въпреки кадровите проблеми искам моите футболисти да са спокойни, да покажат най-доброто от себе си и да победим. ЦСКА е в подем, но ние също доказахме, че се справяме срещу най-добрите в "А" група през този сезон", заяви Иванов в предаването "Пред Банята" . 

Той смята, че футболисти като Мартин Петров ще вдигнат класата на "А" група и интереса към нея. От друга страна, Моряците ще могат да покажат, че могат да побеждават отбори с такива известни футболисти в състава.

Треньорът на Черно море има много проблеми с окомплектоването на състава за мача. Аут са наказаните Росен Колев и Георги Китанов, както и невъзстановените Георги Божилов, Стефан Станчев и Даниел Младенов. Иванов ще заложи на схема 4-3-3. Отдясно ще атакува Стенли Окоро, а отляво Симеон Райков. На върха на атаката ще е изнесен Бакари.

ЦСКА ще се опита да се възползва от грешната стъпка на Литекс, за да се приближи до челниците в класирането. Преди мача най-голямото притеснение на армейците е свързано със състоянието на тревната настилка на стадиона във Варна. Според треньорския щаб теренът на "Тича" е в доста лошо състояние, а това ще даде превес на домакините.Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов няма кой знае какви кадрови проблеми преди двубоя. Нападателят Мамади Сидибе отново ще остане извън групата заради контузия. До последно треньорът ще трепери за състоянието на Неманя Милисавлевич, който получи травма в мача с Берое. Младенов ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа португалецът Морейра, а малко зад него ще играе Емил Гъргоров. По крилата ще нападат Марсиньо и Косоко. Новото попълнение на ЦСКА Мартин Петров отново ще остане на пейката, тъй като все още кондиционното му състояние не му позволява да изиграе пълни 90 минути. Почти сигурно обаче бившият играч на Еспаньол ще се появи в игра през вторите 45 минути. В предишния кръг ЦСКА победи трудно Берое у дома с 1:0. Черно море загуби с 0:2 визитата си на Славия.

"Статистиката не е важна в такива мачове. Традициите се нарушават. Ние нямахме 3 години победа над Черноморец, но победихме. Единственото, което ми дава успокоение, е, че в единия мач срещу ЦСКА в София, който загубихме с 2:3, играхме добре, а в другия направихме 0:0. Не излизаме като обречени, излизаме за победа", коментира още Гонзо.

"При всички положения битката ще е тежка. Тя ще бъде между нас и Берое. Левски не искам да ги броя, защото те имат играчи и ще се справят в ситуацията. Трябва да вземем максимум точки от тежката серия, което ни предстои. Трудна е програмата, след като играеш през два дни. Терените също ще бъдат лоши заради времето. Имах претенции за мача със Славия, защото двата отбора не бяха равнопоставени в този двубой, що се отнася до програмата. Хубаво е, ако имаш дълга скамейка, но ние нямаме такава", завърши Иванов.
120 полицаи, от които 20 жандармеристи, ще бдят за реда преди, по време и след мача.

"Свързахме се с колегите от СДВР и знаем с точност колко човека ще пътуват организирано от столицата за двубоя. Знаем кога тръгват и ще ги посрещнем на влизане във Варна и ще ги ескортираме до стадион "Тича", каза шефът на Дирекция "Охранителна полиция" Пламен Парушев. Много полиция ще има разпръсната около съоръжението, а в заведенията около стадиона ще има цивилни полицаи, тъй като враждата между двете агитки датира от 24 май 2006 г., когато на финала за Купата на България на стадион "Българска армия" феновете на двата отбора се сбиха и помрачиха най-светлия български празник.


Още по темата: общо новини по темата: 22
06.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: