Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Черно море: Наказанието на Гонзо е безпринципно и плод на истерията на ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 06.11.2013Коментари (0)961
© Bulphoto
Ръководството на Черно море, чрез своя официален сайт, публикува становище по повод решението на БФС да накаже реферите на двубоя с ЦСКА, както и треньора на "моряците" Георги Иванов-Гонзо.

Ето и официалната позиция на клуба:

"Ръководството на ПФК "Черно море" АД е възмутено от безпринципното решение от 5 ноември т.г. на ДК при БФС, с което Георги Иванов, бе наказан с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за една среща. Това решение на ДК не почива на никакви спортно-технически и правни аргументи и е плод единствено и само на истерията която създаде ЦСКА преди, по време на и след футболната среща от ХVІ кръг на "А" ПФГ между двата отбора, оправдавайки футболното си безсилие с реферите.

Оплакванията на ЦСКА бяха напълно неоснователни, но за пореден път под натиска на "независимите" медиите и в желанието да няма недоволни, БФС, респективно неговите комисии - Съдийска и Дисциплинарна взеха неправилни решения, които ще се върнат като бумеранг и ще последва нова вълна от грешки в заключителната фаза на първенството. С целият този фарс, се омаловажи победата на "Черно море" и се издействаха наказания за реферите и санкция за треньора на победителите, като БФС отправя и послание към съдиите и клубовете, че на "гранда" ЦСКА в този труден момент, без пари, куп съдебни дела и неясно бъдеще, му е необходим съдийски комфорт, какъвто клуба ползва в миналото, а не ръководене на срещите по правилата на играта футбол.

В заключение, така наложеното наказание е явно несправедливо спрямо Георги Иванов, който не е еднократно е показал, че умее да побеждава и губи, признавайки грешките си, защото те са част от играта за разлика от Стойчо Младенов, който въпреки, по-големия си опит, не е научил най-важното в спорта, че за да побеждаваш, първо трябва да се научиш да губиш с достойнство".

Още по темата: общо новини по темата: 22
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: