Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Георги Иванов за претенциите на ЦСКА: Оправдават неуспеха си
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 05.11.2013Коментари (0)785
© chernomorepfc.bg
Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви, че тимът му напълно заслужено е победил ЦСКА, съобщава "Тема спорт". "Слушах внимателно интервютата, които дадоха треньорът (б.р. - треньорът на вратарите Илиян Василев) и изпълнителният директор (б.р. - Иво Котев) - те прекалено много изместват фокуса на вниманието към съдията, а не към футболния мач. Ако трябва да говорим за футболни достойнства, то по никакъв начин не мога да кажа, че ЦСКА заслужаваше дори да завърши наравно. Но да изместваме всичко и да търсим световна конспирация, че някой иска да закрие ЦСКА... Това са някакви измислици и фантасмагории на хора, които искат да оправдаят собствения си неуспех", каза Георги Иванов пред БНТ. Той коментира и положенията, за които имат претенции армейците. 

"Играл съм футбол 20 години, малко от малко разбирам от него и съм напълно убеден, че и в трите ситуации съдията е прав. Има засада на Вальо Илиев, има нарушение за дузпа срещу Симеон Райков и такова срещу Георги Илиев при фаула за изравнителния гол. Не виждам къде са претенциите на ЦСКА. Ако бях съдия, щях да реагирам по същия начин. ЦСКА трябва да се концентрира върху собствените си изяви на терена, а не да омаловажават победата на другия отбор и да оправдават загубата си със съдията.

Знаехме как ще играе ЦСКА, бяхме подготвени. Контраатакувахме добре. Самочувствие винаги съм имал. Не съм станал по-добър треньор, откакто съм дошъл в Черно море. Въпросът е, че не искат да видят това, което правехме в Левски. И оттам нататък е нормално, когато Левски няма успехи и не става шампион в продължение на 3 години, да има виновни хора. И бе нормално аз да поема негативите. Но нито съм станал по-отговорен, нито съм станал по-добър треньор, нито съм почнал да разбирам повече футбола отпреди 1 или 2 години. На 37-38 години човек не може да знае всичко. Един успех над ЦСКА не ми дава по-голямо самочувствие", завърши той.


Още по темата: общо новини по темата: 22
06.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров отпадна в Рим, но може да се изкачи в световната ранглиста
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: