Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Александров: Изненадващо напуснах Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 11:11 / 08.01.2014Коментари (0)1365
© Varna24.bg
На „Лудогорец“ трудно се отказва, казва националът
Националът Александър Александров направи първа тренировка с новия си тим "Лудогорец". Централният защитник подписа с шампионите броени дни след като напусна "Черно море". Очаква се днес Александров да бъде официално представен като ново попълнение, като ще носи фланелката с номер 15 в състава на разградчани.

"Чувствам се много добре. Всичко в отбора е супер. Преди Нова година не съм мислил, че ще се стигне до такъв трансфер. Изненадващо напуснах "Черно море". Така е било писано и ето, че се озовах в Разград. Не съм разочарован от ситуацията в "Черно море". Така е трябвало да стане и се радвам, че направих тази крачка и съм в "Лудогорец". Имаше запитвания и от други тимове, но на "Лудогорец" трудно се отказва. Имаше варианти за чужбина, но нямаше конкретни неща. Когато излезе вариантът "Лудогорец", не се замислих", каза Александров пред "Гонг".

Футболистът на практика става петият централен защитник в състава на шампионите. "Конкуренцията наистина е много сериозна. Един отбор, за да расте нагоре, трябва да има конкуренция. Това важи и за футболистите. Конкуренцията е хубаво нещо. Всичко зависи от мен. Тренираш добре, играеш добре, когато ти се даде шанс", допълни Александров.
"Гледахме "Лацио" в понеделник вечер. Тепърва ще се запознаваме с италианците. Всеки знае "Лацио" какъв отбор са, но да не забравяме, и "Лудогорец" е добър отбор", заяви още защитникът.

Относно мачовете между "Черно море" и разградчани, в които варненци спечелиха доста точки, Александров заяви: "Черно море" играе много силно със силните отбори. Видяхте какво направихме тази година с всички грандове. Мисля, че мотивацията е по-друга със силните. Може би там е рецептата - в мотивацията и концентрацията."


Още по темата: общо новини по темата: 119
04.03.2014
03.03.2014
28.02.2014
26.02.2014
26.02.2014
16.02.2014
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: