Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Цветанов в Дългопол: ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице
Автор: Екип Varna24.bg 16:00 / 13.10.2015Коментари (0)1718
©
Днес повече от всякога се нуждаем от силна местна власт. Трябва да развиваме общините, за да ги направим достъпни за бизнеса, да се създадат работни места и да се открият перспективи за развитие пред младите хора. След като постигнахме стабилност на национално ниво, сега са ни необходими достойни кандидати за кметове в общините и в населените места, които да постигат видими резултати. Убеден съм, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дългопол Николай Христов ще работи за развитието на общината. 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дългопол. 

"Важно е да знаем кой стои зад кандидатите за местна власт, за да е ясно кой носи политическата отговорност. ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице", заяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че кандидатите на ГЕРБ получават подкрепа от Парламентарната група на ГЕРБ, от правителството на Бойко Борисов, и от евродепутатите. "За да има добра връзка с местната власт трябва да има знаещи и можещи хора. Новият финансов програмен период предвижда за България 32 млрд. лева. За да стигнат тези пари до жителите на всяка община, трябва да бъдат изготвени добри европейски проекти, които бързо да бъдат реализирани", обясни Цветанов.

Цветан Цветанов призова хората да се възползват от своето право на глас. "На всички избори, от както ГЕРБ е в политиката, над 1 млн. избиратели гласуват за знаещите и можещите хора от партията. Нека не оставим на случайността нашето бъдеще и да направим правилния избор на 25-ти октомври", подчерта той.

Цветанов благодари на Иван Портних, кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна и областен координатор, че присъства на срещите във Варненска област. "Иван Портних само за 2 години постигна видими резултати във Варна и е пример за останалите ни кандидати за кметове и общински съветници в областта", категоричен бе Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Дългопол Николай Христов се ангажира пред жителите на Дългопол да работи активно за развитието на общината, за модерна инфраструктура, да подкрепа младите и да се грижи за всички хора в Дългопол.



Още по темата: общо новини по темата: 294
25.02.2016 »
25.02.2016 »
24.01.2016 »
14.12.2015 »
28.11.2015 »
26.11.2015 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: