Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Иван Костов: Хората на Кунева не са десни, те са центристи и популисти
Автор: Екип Varna24.bg 17:19 / 25.09.2012Коментари (14)1592
© Bulfoto
За нас хората на Кунева не са десни, в най-добрия случай са центристи и популисти. Те няма как да гарантират, че не биха влезли в коалиция с Доган и Станишев, тъй като веднъж вече бяха част от тройната коалиция. Те бяха ключови министри на Сергей Станишев". Това обяви лидерът на ДСБ Иван Костов по време на посещението си във Варна, където заяви, че иска ДСБ да бъде гръбнак на опозицията вдясно.

Бившият премиер бе категоричен, че няма как да повярва на хора като Меглена Кунева и Даниел Вълчев, след като те един път са били част от управлението на тройната коалиция.

"Има много неща, които потвърждават, че не стоят вдясно на ГЕРБ", добави синият лидер. Той за пореден път подчерта, че няма как ДСБ да влезе в коалиция с ДПС и БСП.

В тази връзка Костов прогнозира, че вероятно част от парламентарната група на ДПС, която е напусна партията, а дори и някои от останалите, ще отиде в нова политическа формация, която се прави от Касим Дал и някой негови колеги.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че са необходими законодателни промени, с които да се ограничи изборният туризъм и да се дадат гаранции за честни и прозрачни избори.

Той коментира и един от най-наболелите проблеми за Варна - този за модернизацията на пристанището. По думите му бъдещият инвеститор трябва да вложи в него 560 милиона евро, тъй като това сочели правителствени документи, с които се е запознал.

"Имах среща с китайския посланик в България, от него научих, че мощни китайски фирми са заинтересовани към проекта за концесиониране на пристанището", каза още Костов.

И допълни, че лично транспортният министър Ивайло Московски го уверил, че ще посети Китай и ще се срещне с въпросните инвеститори.

Източник: Dnes.bg









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Интересно защо, когато стане въпрос за Костов всички бързат да хвърлят л.на във вентилатора , възхищавайки се на небесно- кафявата феерия, която сътворяват?!? А може би защото страдат от тежка форма на политическа амнезия и забравят кой ни извади от калта след червения геноцид или просто защото са фурнаджийски лопати, които гласуваха последователно, за Костов, за царя, за бойко, може би утре за кунева! Костов може би не е най- добрия наш политик, но... за 23 години преход по- добър не се появи. Много логично беше Костов да поеме икономиката на държавата след последните избори, но бойко се полакоми за цялата власт и ни издокара с това недоразумение дянков. И толкова я забатачи, че на следващите избори борба няма да има- той сам се би предварително- комунягите ще спечелят с лекота и с ралика.
+3
 
 
Колкото и да плюете мангала, тук той е абсолютно прав! Кунева е к***а от голям мащаб, още от байтошово време.
0
 
 
Охооо....дон "ГАРГАМЕЛ", изчезвай с 300 км/ч от Пловдив, защото е очевАдно, че не ставаш дори и за чеп за зеле! Как имаш очи да се явиш пред хората дори чрез медиите? В Пловдив имаше един едничък коз - ДОЦ. ВАСИЛ ПАНИЦА! Но ти го отсвири и заложи на един селянин от Марково, известен със стихотворенията, възхваляващи "ПАРТИЯТА - МАЙКА". Същият този селянин ти заби нож в гъ.., извинете ме, в гърба. Заради теб и такива като теб в СДС нямате вече никакво представителство в общинския съвет в Пловдив. Гнус ме е!
+1
 
 
Всички индивиди,които плюят Костов са клонинги,чийто първоизточник е нискоинтелигентен,късопаметен и най-важното неможещ да мисли субект!!!Освен с глупавите си клишета за крадци и мафиоти,които повтарят,като папагали те нито за момент не се замислят за България преди Иван Костов...
+2
 
 
Ванка,Ванка по какво се различаваш от другите?! забрави ли как се ядяхте и как се наричахте с с ББ.Но подкрепяте ГЕРБ?! Проблема сега не ти е М.Кунева!! Не съм й адвокат,тя не е и от "мойта кръв", но всички вдясно добре съзнават/е че много ваши симпатизанти,останали за пореден път излъгани ще наклонят към нея.Някой от твоите,при това видни люде вече дори се наведоха.! Големият Ви Хамлетовски проблем е ще бъдете ли??!! Със или без СДС трудно ще влезете в Парламента.А и време такива като теб да излязат от политиката и да се отдадт на писани на мемоари и гледане на внуци.Но както и други като теб политици,независимо от цвета им ЕГОТО Ви е голямо и не може да си представите да не сте в Хрантутницата-Парламент и да не се изявявате по медиите.Знаете,че ставате политически трупове и това е най-големият ви проблем.
+1
 
 
Е, той остава да я похвали. Нали ще го отвеят на избори, как няма да хвърля огън и жупел. Нормално, нищо ново.
-5
 
 
Иванеее, отдавна си ми ясен: "Аз съм хубавият, всички други са маскари...". Ако не беше Доган да те извади от кьошето, къде се беше заврял, отдавна да беше станал политически труп.
+5
 
 
така е ванка! :) но и ти какво прасе бешеее, ядеш връщаш и пак се наемаш отново ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: